eneeeee bunun markası ne? tam yemelik gözüküyor 😍54833 eklentisini görüntüle
Bu da benim kendi küçük işlevi büyük amfi.
Yamaha Thr10x'e benziyor, çok da güzel bir amplidir kendisi...eneeeee bunun markası ne? tam yemelik gözüküyor 😍
Combo diyor yahu? 😀
Laney Tommy Iommi Signature 15W lambalı Vintage30 celestion hoparlör modifiyeli
55851 eklentisini görüntüle
55852 eklentisini görüntüle
55853 eklentisini görüntüle
15 watt ve 1 wattlik girisleri mevcut ve lambali olmasina ragmen dusuk volumelarda gayet guzel isler basardigini düşünüyorum. Ama 15 watt ve 1 watt girisleri arasinda pek bir fark yok öyleki 15 watt da volume 2 yle 1 wattda volume 3 ayni sesi veriyor. Bana 15 wattlik girisin sesi daha bi hacimli geldigi icin onu kullaniyorum ve en fazla 1.5 civarina getirebiliyorum sesi gunduz ama yinede tonlari gayet tatmin edici. Genel olarak gumbur gümbür distortion i olan high gain konusunda cok basarili bir amfi pre boost olayi da cok basarili olmus. Tek sikintisi tek kanalli olmasi lakin clean kanali cok kullanmadigim icin sikinti olmuyor pek 🙂
Eyvallah abi 🙂 Daha iki ay olmadi alali benden onceki sahipleri de cok temiz kullanmislar saolsunlar sifir gibi aldim diyim sana ustelik Vintage30 modifiyeli 🙂 Ilerde grup islerine girince sahneye falanda cikarilir mi bu amfi abi ne dersin bar falan filan yeterli olurmu dersin?Fena kıskandım doktor. Güle güle kullan 🙂
Eyvallah abi 🙂 Daha iki ay olmadi alali benden onceki sahipleri de cok temiz kullanmislar saolsunlar sifir gibi aldim diyim sana ustelik Vintage30 modifiyeli 🙂 Ilerde grup islerine girince sahneye falanda cikarilir mi bu amfi abi ne dersin bar falan filan yeterli olurmu dersin?
Onceden de cok sevsemde amfimi bilen anlayan abilerimden onay beğeni gelince daha bi seviyorum daha bi mutlu oluyorum aldigima abi 🙂Hasedimi boşuna mı çektin sence? İnletir bile ortamı 🙂
Onceden de cok sevsemde amfimi bilen anlayan abilerimden onay beğeni gelince daha bi seviyorum daha bi mutlu oluyorum aldigima abi 🙂
Ne zaman istersen abi ben hep musaitim tabi öğrenci olunca 🙂 Ama bizim evde yapmak zor abi malum sesi 1.5 un ustune cikaramayan ben guc katini test etmeye kalkarsam komsular tencere tava girisir valla 😀@kutay ekleme: Bir ara benim Jet City ile bunu looptan birleştirelim, bakalım senin pre katı ile benim güç katı birleşince nasıl bir sonuç verecek?
Abi benim kombo 16 kilo senin tek kelle 18 kiloymus bana yol göründü desene o zaman 😀
Dogru soyluyosun Hakan abi senin gelmen her acidan sıkıntı 🙂Valla Kutay, hani benim kelle ve 4x12 kabini sırtlayıp ölmeden gelebilsem de, o görüntüye binaen, 1x12 ile tencere tava girişecek komşular, daha tek nota basmadan seni direk linç ederler gibime geliyor 😀