Çok hoşuma gitti bu ufaklikRandall V2XNM. 🙂
Naptın Tunç abi ya bu mu ufaklık 😱 Benim için değil yani ilk kez 12" bi amfi aldım ve yerindne kıpırdatana kadar canım çıkıyor 😀 Büyük de biraz ev için ama bakalım artık volume 1 2 arasında takılıcam 😀 Sesi, tasarımı, kalitesi falan benim de baya hoşuma gitti ve inanılmaz ucuz bi fiyata aldım..Çok hoşuma gitti bu ufaklik
Hadi hayırlı olsun bakalım, artık bir video çekersinNaptın Tunç abi ya bu mu ufaklık 😱 Benim için değil yani ilk kez 12" bi amfi aldım ve yerindne kıpırdatana kadar canım çıkıyor 😀 Büyük de biraz ev için ama bakalım artık volume 1 2 arasında takılıcam 😀 Sesi, tasarımı, kalitesi falan benim de baya hoşuma gitti ve inanılmaz ucuz bi fiyata aldım..
Aah eski amfim ah. Saglam amfidir. Fiyatina göre gayet iyidir. Hayirli olsun, hadi bakim.Randall V2XNM. 🙂
Hadi hayırlı olsun bakalım, artık bir video çekersin
Çok teşekkür ederim 🙂Aah eski amfim ah. Saglam amfidir. Fiyatina göre gayet iyidir. Hayirli olsun, hadi bakim.
Fender lite ash koreaTele nedir acaba modifiye edilen?
Teşekkürler.Çok düzenli setup. İnci gibi dizmişsiniz. İyi çalmalar.
Kadir hayırlı olsun. Sonunda kavuşmuşsun. İyi günlerde çalmanı dilerim.Princeton reverb 65' ri l.e.
Teşekkürler selçuk abi, uğraştırdı biraz ama kavuştuk sonunda 😉Kadir hayırlı olsun. Sonunda kavuşmuşsun. İyi günlerde çalmanı dilerim.
Oldu gibi 😉
Arkasına bass frekansları azaltmak için bir karış kadar boşluk açtım, tizler yerinde duruyor.Tizleri yemesin bu yeni proje? Solid plastik midir acaba kabin 🙂