Sakin ol ve o damacanayı yavaşça yere bırak 😉Yeni cikacagim evin retro havasinda olmasini istiyordum. Aklima bir suru fikir geldi sizin kabininizi gorunce 🙂
Chuck Schuldiner'ın izinden...
(Resim temsili.Kendisini çok değerli bir kardeşim ayırdı aylar öncesinden.Kavuşmayı beklemekteyiz 😱
Ertunç'a mı yoksa bana mı sordun üstad?Kısık ses olayı nasıl acaba? Yoksa konser için mi aldınız?
Oh Emre sonunda amfin gelmiş bi deniycem birgün studyoya getirde 🙂Valla şöyle diyim, daha önce ironbaldada 1 watt modu ve 5 20 watt modları vardı fakat onda bile 20 watt ayarlıyıp watt düşürücü ile kullanıyordum, amfilerin üzerinde watt düşürücüler pazarlama biraz ,ayrı atenetaur çok farklı ses olarak iptal edip amfinin kendi 1 watt modunu ayarlıyordum hemen bune diyip atenatöre devam..engl mesa gibi değil kısık sestede başarılı oluyor fakat 4x12 kabin değilde en azından 2x12 kabinde evde daha iyi olur.Ertunç'a mı yoksa bana mı sordun üstad?
Hem ev konser olursa konsere götürürm diye🙂genel maksatlı diyelim.Kısık ses olayı nasıl acaba? Yoksa konser için mi aldınız?
Carvin'e nooldu Emre? : )Çok sık deneme amaçlı ekipman değiştirdiğimden paylaşmıyordum ama artık bu setuplar nihai sayılır, kısa vadede majör bir değişiklik olmayacağı kesin gibi 😀
Çok sık deneme amaçlı ekipman değiştirdiğimden paylaşmıyordum ama artık bu setuplar nihai sayılır, kısa vadede majör bir değişiklik olmayacağı kesin gibi 😀