Mesa Pyramid Edition
Yakışır kardeşime👍
Mesa Pyramid Edition
İlk bölümünü belki. 🙂 Teşekkürler@taka RoyalAtlantic? Sana puanım 9 kanka. Güle güle kullan, "The Looking Glass" cover'ı bekliyoruz lütfen.
Hocam size özelden birkaç mesaj atmıştım zamanında ama görmediniz sanırım? Rahatsızlık verdiysem özür dilerim.@taka RoyalAtlantic? Sana puanım 9 kanka. Güle güle kullan, "The Looking Glass" cover'ı bekliyoruz lütfen.
Simdi olmus. Cok da guzel olmus.
Hocam Royal Atlantic değil mi bu? Pek severim mübareği. 🙂
Doğrudur.Hocam Royal Atlantic değil mi bu? Pek severim mübareği. 🙂
Abi hayırlı olsun 😀Hazır 212 muhabbeti açılmışken o zaman ortaya koyayım bir 212 şöyle v30 lusundan 😀
64829 eklentisini görüntüle 64835 eklentisini görüntüle
64836 eklentisini görüntüle
Takılmak için söyledim abi, iyi günlerde kullanırsın umarım. 🙂 Ironball'da güzel amfi. İstanbula geldiğimde deneme şansı yakaladım. Ondan da memnun kalacağına eminim uzun vadede.@oldiesngoldies öncelikle teşekkür ederim Onurcum. Bu seçimdeki yönlendirmelerin çok değerli ve önemliydi. Screamer konusundaki tavsiyelerini hiç kulak ardı etmedim fakat deneyince istediğim hain gaini ıronball da bulmam sonucu seçimimi bu yönde kullandım.
RG655 ise gitar çok hoşuma gitmeye başladı bu model. Tam bir RG.Hazır 212 muhabbeti açılmışken o zaman ortaya koyayım bir 212 şöyle v30 lusundan 😀
64829 eklentisini görüntüle 64835 eklentisini görüntüle
64836 eklentisini görüntüle
Hakan abi sagol ama sanirim duraklama devrine girmem lazim artik.
Hakan abi sagol ama sanirim duraklama devrine girmem lazim artik.
Yok, yine Lonestar alayim diyorum ama sonra hatirliyorum ki hesabim bombos.Buradan ilerisi ne olur onu da bilemem artık. Twin Reverb?