Abi kendini ifşa ettin. Vampiirr! Vampiirr! Mesa emici!Yahu biz lokma bir Mesa -pardon- hırka adamıyız. Ayıp ediyorsun, kalbimi kırıyorsun 😀
Abi kendini ifşa ettin. Vampiirr! Vampiirr! Mesa emici!Yahu biz lokma bir Mesa -pardon- hırka adamıyız. Ayıp ediyorsun, kalbimi kırıyorsun 😀
kafa amfisi, lütfen, mark X 😎Hayırlı olsın. Ses kartı mıdır? Öyleyse bilgisayar için midir yoksa iphone falan için mi?
kafa amfisi, lütfen, mark X 😎
😛
epey oldu alalı, cep amfisi. aliexpress'te ucuza görüp almıştım, pek de kullanmadım. sesi kulaklık dışında mobil cihazlara da taşıyor 🙂
Birazda bunlarla takılalım, mesa 2x12 roadking, peavey 6505+..
68699 eklentisini görüntüle
Vaaay hocam döktürmüşsünüz yine. 🙂Birazda bunlarla takılalım, mesa 2x12 roadking, peavey 6505+..
68699 eklentisini görüntüle
Ara ara yapıyoruz bişeyler elimizden geldikçe.🙂Vaaay hocam döktürmüşsünüz yine. 🙂
Hayırlı olsun. İlk yorumlar nedir ? Senin Elinden ağır toplar geçti bildiğimiz üzere 👍Ara ara yapıyoruz bişeyler elimizden geldikçe.🙂
3 sene önce combosunu denemiştim o çindi bu tabiki usa ondan daha iyi. Ton olarak evh 5150 nin lead kanalıyla benzer. Evh 5150 çalıyormuş hissiyatı veriyor,artısı bias ayarını yapmak için ayar ve ölçüm çok kolay amfinin arkasında hemen. Güçlü deptli hacimli bir amfi.Hayırlı olsun. İlk yorumlar nedir ? Senin Elinden ağır toplar geçti bildiğimiz üzere 👍
Pena biçiminde kesilmiş yeşil bant. Tellere hızlı vurduğunda bazen "mi" teli, manyetiğin altına kaçabiliyor. Sahnede çok kez başıma geldi, steve de aynı sebepten dolayı onu yapıştırıyor. 🙂Hoca o pena orda nasıl duruyor yaw, ekipmana dahil bi de uçan penan mı var😀
Hayırlı olsun. Yine aynı soruyu sormadan duramayacağım 🙂 Karşılaştırma yorumu alsak ?😀Evde bazen küçük watlı amfilerde olmalı grandmeister 36+ midi footcontroller..
69008 eklentisini görüntüle