Yok hepsi duruyor.Mesa gitti mi? 😱
Yok hepsi duruyor.Mesa gitti mi? 😱
Oooh. 🙂Yok hepsi duruyor.
Abi şimdi direkt bendeki aktif mikser üzerinden pasif monitörlere giriyorum.Mesa'ya FX-Loop Return den gir bak nasıl oluyor .
Sakın sold state alma ...
ben de bakkala helikopterle giderim.Ev için Mark 25, sahne için Mark V derim...
Ben Marmaray tercih ediyorum daha pratik.ben de bakkala helikopterle giderim.
Bakkal da Helikopter benzini satılıyorsa olabilir.ben de bakkala helikopterle giderim.
lpg takdirdik *kips*Bakkal da Helikopter benzini satılıyorsa olabilir.
Tam bir aile saadeti hatta 3 üyeli bir aşiret olmuş 😀 Bu arada Xentrix dinliyor musunuz siz ?Bizimkini dedesiyle tanıştırdık:joyful:
71251 eklentisini görüntüle
Tabiki balance of power çok severim mesela.😉Tam bir aile saadeti hatta 3 üyeli bir aşiret olmuş 😀 Bu arada Xentrix dinliyor musunuz siz ?
Türkiye adına umutlarım arttı 😀Tabiki balance of power çok severim mesela.😉
Bir de kuzeyden Coroner kopar gelir. Keşke toparlanma işleri yılan hikayesine dönmeseydi de şöyle şahane bir albüm yapsaydılar.
İngiliz metallicası derim ben onlara bide onslaught ingilizlerin baba thrash grubudur.😎
Kesinlikle.Konuyu baltalamak istemiyorum ama Heathen demeden geçemeyeceğim.Thrash zamanında büyük gruplar çıkardı ama çoğu underground kaldı, görmezden gelindi.
kesinlikle baltaladın🙂heathen dedin bende sana cevap olarak deliverance ve defiance derim.Kesinlikle.Konuyu baltalamak istemiyorum ama Heathen demeden geçemeyeceğim.