Defiance'i keyifle dinliyorum ama deliverance ismini dahi duymamıştım bakıyorum hemen bu da son mesajım olsun 😀kesinlikle baltaladın🙂heathen dedin bende sana cevap olarak deliverance ve defiance derim.
Defiance'i keyifle dinliyorum ama deliverance ismini dahi duymamıştım bakıyorum hemen bu da son mesajım olsun 😀kesinlikle baltaladın🙂heathen dedin bende sana cevap olarak deliverance ve defiance derim.
Heathen sevdiysen bunuda çok seversin zaten.Defiance'i keyifle dinliyorum ama deliverance ismini dahi duymamıştım bakıyorum hemen bu da son mesajım olsun 😀
Kim demiş 120 watt evde açılmaz diye😀rivera mıza gene kavuştuk peavey artık evdede kısık seste bol hacimli ve riveradaki line out sayesinde ses kartına balance girip(pre ve powera tüm ayarlar yapılabiliyor)kabin modellemesiyle (ir dedikleri 🤣)mis gibi sound.
71663 eklentisini görüntüle
yok sonsuzluk işareti🙂-20 db ama ayriyetten daha sonra studio level var o çok kısıklara düşürüyor.O Rivera'nın üzerinde en son derecede -200 db mi yazıyor?
yok sonsuzluk işareti🙂-20 db ama ayriyetten daha sonra studio level var o çok kısıklara düşürüyor.
Kim demiş 120 watt evde açılmaz diye😀rivera mıza gene kavuştuk peavey artık evdede kısık seste bol hacimli ve riveradaki line out sayesinde ses kartına balance girip(pre ve powera tüm ayarlar yapılabiliyor)kabin modellemesiyle (ir dedikleri 🤣)mis gibi sound.
71663 eklentisini görüntüle
Diyip, kendin IR ile takılıyorsun ve mis gibi diyorsun 🙂 çok acayip adamsın!cabclonedan çıkan sesi beğeniyorsan bişey demiyorum sana serdar
Cab clone la ir arasındaki kalite farkı ir yönünden 100 kat daha iyi☺bu arada 2x12 roadking kabinimde var.beyin bedava çevrendeki kişiler kayıtlarını neyle alıyor bir bak istersen serdarDiyip, kendin IR ile takılıyorsun ve mis gibi diyorsun 🙂 çok acayip adamsın!
Mesa gitti mi?Birazda böyle.
72310 eklentisini görüntüle
mesa giiti aynen.Mesa gitti mi?
Kişisel yorumum ve yanlış anlamayın ama setup gittikçe düşüyor...mesa giiti aynen.
Hasetimden koydum o videoyu zatenÖyle demeyin abiler şu mavi bebek kadar çekici bir şey var mı 😍🙂
collision course ve heresy iyidir bu arada. görmüşken yazayım. alman tireşi müzik olarak güdük teutonic saçmalığıyla anılmamalı bence.Bide speed thrash babalarından paradox ama solak olarak kılım adama sağ gitarı sol olarak telleri çevirmeden çalıyor namussuz.bide dil çıkarmış.
71252 eklentisini görüntüle
h&k amfilerde power katına dayalı usul, ses açılabilirse yanında güzel bir kabin olursa çok güzel organik hacimli bir sound var. açılmayınca tatmin etmiyor drive olarak.
clean sound da headrooma göre baya güzeldi. tm 18 için konuşuyorum tabi. resimdeki gm galiba.
edit: o kadar konuşup türkçe kelime kullanmamak da bizim ayıbımız olsun.
Ayıp yok hoca, bu konuda Türkçe kullanımına çok takılmamak lazım, terim bunlar sonuçta. Bizim icadımız olamayan bir şeyden bahsediyorken tabi ki onların terimlerini kullancaz yoksa headroom'u türkçeleştirp yazarsak kimse ne demek istediğimizi anlamayacaktır 🙂