aiyiadam in yardimlari ile zevkle kullandigim jcm800 clone amplim.
Güle güle kullanın. Trafoların maşallahı var, fıtık eder adamı neüzübinillah! Ama amfiye de çığlık attırır.
aiyiadam in yardimlari ile zevkle kullandigim jcm800 clone amplim.
EVH bitti, simdi ENGL'i da bitirdin 😀 Sixfeetunder'dan bir Fryette atilimi bekliyoruz.
Sende diezeli bitirdin🙂fryette sigx diyosunEVH bitti, simdi ENGL'i da bitirdin 😀 Sixfeetunder'dan bir Fryette atilimi bekliyoruz.
Evet jubile dene demiştim hemen aldın🙂Evet kombo, Hi ve low gain inputları var...
Beni tanıyan ve ne istediğimi bilen o kadar çok kişiden olumlu referans aldım ki ne ampliyi gördüm, ne de denediim...
Aynı referansı Krank içinde almıştım ve çok memnun kaldım...
Evet, bir bileni dinlemek lazımdır her zaman!..🙂Evet jubile dene demiştim hemen aldın🙂
Hayırlı olsun Can @ogulcaanBugun itibariyle,
91451 eklentisini görüntüle
Garibim Blackmore kabinsiz kaldı🙂
91597 eklentisini görüntüle 91598 eklentisini görüntüle 91599 eklentisini görüntüle 91600 eklentisini görüntüle
Sitede gördüğün en iyi kısa ve öz setupı 👍Fotoğrafta görünmeyen, rack bag içinde Ehx 22 Caliber Power ve sağ tarafta iso-box içinde Harley Benton 1x12 kabin var, Sm57'yle birlikte kayıtlarımı onunla alıyorum. Şimdi de G Major geldi kıyaslayacağım G Sharp ile bakalım. Birinden biri gidecek.
92085 eklentisini görüntüle
Cok tesekkurler yorum icin, severek kullaniyorum ben de. Hep hayranlikla bakardim sunburst uzerine atilan boyalara.relic gördüğüm en güzel relic 🙂
AC 15C1 'mi?