Teşekkürler, ama bu da göründüğü kadar küçük değil, 15watt, artık sahnede felan açacağız 🙂...@Grundar gule gule kullan abi, dogru secim sanirim, acamadiktan sonra tadi cikmiyor gercekten.
Teşekkürler, ama bu da göründüğü kadar küçük değil, 15watt, artık sahnede felan açacağız 🙂...@Grundar gule gule kullan abi, dogru secim sanirim, acamadiktan sonra tadi cikmiyor gercekten.
teşekkürler.Kamyon kamyon üstüne. 🙂 Güle güle kullanın.
Öyle evet. Ama daha iyisini duymadım. Orjinalinin ses örnekleriyle karşılaştırdığında da sesinde bi fark yok. Engl Richie Blackmore de çok hoşuma gidiyor bu arada..En azından mesa orjinal , soldano clone değilmiydi.
Engl gitmiş. 🙂 Gule gule kullaninyine yeniden.
107921 eklentisini görüntüle
tşk bende takip etmiyorum artık yeni pek birşey kalmadığı için eskilere dönüyoruz gene 😉Engl gitmiş. 🙂 Gule gule kullanin
Bunların ikisi abisini etmez. Mark IV'u almadan önce Uberschall, VH4 ve bunun 100 watt olanını denedim; o zamana kadar bu amfiyi hiç sevmezdim ama o akıllara zarardı...yine yeniden.
107921 eklentisini görüntüle
Bogner ubershalım vardı sattım,evh 100 watt 50 watt uzunca süre kullandım sattım, bu minik 15 wattlar çok başarılı zaten lbx 2 evh 5150 100 steath ın küçük versiyonu🙂,15 wattların tek dezavantajı 2 kanal olması ama 2 tane alınca sıkıntı olmuyor..Bunların ikisi abisini etmez. Mark IV'u almadan önce Uberschall, VH4 ve bunun 100 watt olanını denedim; o zamana kadar bu amfiyi hiç sevmezdim ama o akıllara zarardı...
En çok da onu anlamıyorum zaten. Uberschall'ı neden sattın be adam?Bogner ubershalım vardı sattım,evh 100 watt 50 watt uzunca süre kullandım sattım, bu minik 15 wattlar çok başarılı zaten lbx 2 evh 5150 100 steath ın küçük versiyonu🙂,15 wattların tek dezavantajı 2 kanal olması ama 2 tane alınca sıkıntı olmuyor..
dahada açıklarsak lbx2 cleani modlu stealth clean,blue kanalı modlu blue kanal,lbx1 in mavisi standart mavi ve lbx1 dede efsane red kanal var,etti 4 kanal 5150..
ubershall bi evh değil evh de bi ubershall.En çok da onu anlamıyorum zaten. Uberschall'ı neden sattın be adam?
Dream Theater çalıyorum, o yüzden Mesa. 🙂Bogner aldım bu son noktadır diye birşey yok veya vh4 hagen;farklı lezzet tat; ubershall cleani çok başarılı değil misal.
Testament çalacaksan evh 5150 ,alter bridge çalacaksındır ubershall recto mix🙂