Asıl beenn! Marshall DSL5CR'ye bakarken. Güzel bir indirim olsa şöyle en az yüzde 40. "Evde"kiler de neme lazımcılık yapmasa.
amfileri görünce yaşadığım hissiyat 😀
Gitar - Amfi eşleşmesi tam olmamış gibi =)
Hocam Huber sakat alet, köprüde Haussel Hot Paf, aman diyim 🙂
Haussel 1959 a kafayi taktim bir post yuzundenHocam Huber sakat alet, köprüde Haussel Hot Paf, aman diyim 🙂
Ulus tarzı pavyon ve elektrik bağlama için ideal amfi Two Rock Bloomfield Drive 🚬
137397 eklentisini görüntüle
Bugün de böyle....137811 eklentisini görüntüle
Hayırlı olsun. Artık bir Dumble'cı olarak mantar koklamaya başlıyorsun dostum! Tebrix!
... de... Potans başlarını, knobun Türkçe'si ne ya (sunny side up yane), takıp çıkarken dikkat hocam. İçten çatlamışlar. Yazıktır günahtır, Gibson bunları pahalı da satıyor, memleketin dövizi yurtdışına kaçmasın... dikkatli olalım biraz.
🙂
Forearm contour'un orayı vurmuş musun?
Manyetikler ne bu alette? BB'ler mi?
B
hocam hiçbirşey kaçmıyor ha 😅 Forearm’ın orası alırken de böyleydi, nazarlıkspod diyelim. Hört hört bi herif olduğumdan bu gibsona daha bi dikkat ediyorum bigün kafası kopmuş bulmayayım diye.
Knob’lar henüz okey gibi hocam ya, herhangi bir şey bulunmuyor. Gitara tel değiştirmek harici hiç bir işlem yapmıyorum valla 😅 BB olması lazım , COA var ama spec sheet nerede bulamadım açıkçası hocam.
Şırıl şırıl net bir manyetik, Haeussel bunun yanında baya kapalı kalıyor mesela. Ama gain altında da baya tokmakspor. Hiç ellemem sanırım.