Mini jubilee...
Eyvah eyvah... Muazzam envanter 🙂
Mini jubilee...
High-gain amfilerin tanrısı Diezel bence kesinlike. ÇOK güzel alet. İyi günlerde kullanın. Eğer imkanınız varsa video kaydı da bekliyorum şahsen, gözümüz gönlümüz şenlensin :')Üstün alman teknolojisi, 1.6 common rail dizel. Alıcısını üzmez, az yakar, sessiz çalışır.
Bir adet Mini Rectifier ve Marshall JVM 1 Limited Custom Shop Tutti Serra
137862 eklentisini görüntüle
137863 eklentisini görüntüle
Bu amfileri görünce evdekine voltaj veresim gelmiyor 😂 .
High-gain amfilerin tanrısı Diezel bence kesinlike. ÇOK güzel alet. İyi günlerde kullanın. Eğer imkanınız varsa video kaydı da bekliyorum şahsen, gözümüz gönlümüz şenlensin :')
Beyaz Marshall benim paylaştığım mı bilemedim ama (üzerime alınayım) her halükarda çok naziksiniz, teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlerin olsun. Zamanında döviz görece daha uygun olduğu dönemlerde alınabiliyordu, hatta Andertons'tan getirtmiştik, o dönemki kız arkadaşım şimdiki eşimin güzel bir doğum günü hediyesi olmuştu.Bu arada beyaz Marshall'ı ayrı beğendim. Güle güle kullanın 🙂.
Hocam o zaman 80 milyonun merak ettiği soruya geleyim:
Boss MT-2 mi yoksa Mark V'in lead red kanalı mı?
B
(Bunda red var mı yaw? Benim Dual'dan aklımda kalmış öyle red med!) 😁
Sizin amfinizden bahsetmiştim evet. Estağfurullah, o sizin nazikliğiniz. Ben şu an 15W'lık dandik bir Cort marka kullanıyorum. 8 senelik. Keşke o zamanlar iyi bir amfi aldırsaymışım demekten çekinmiyor insan 🙂. Ben de 1W-2W'ı geçmemeye çalışıyorum. Hepimize daha iyi amfiler nasip olsun 🙂. Amfinizi kazasız belasız, güle güle kullanmanız dileğiyle.Beyaz Marshall benim paylaştığım mı bilemedim ama (üzerime alınayım) her halükarda çok naziksiniz, teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlerin olsun. Zamanında döviz görece daha uygun olduğu dönemlerde alınabiliyordu, hatta Andertons'tan getirtmiştik, o dönemki kız arkadaşım şimdiki eşimin güzel bir doğum günü hediyesi olmuştu.
Şu anda ne o ne ben alabiliriz böyle bir amfi maalesef. Herkesin amfisi çok güzel güle güle kullanın. Lakin attenuator almama rağmen hala 0.1 watt - 1 watt maksimum olacak şekilde kullanabiliyorum ben😅 Mini Rectifier bile fazla geliyor.
Sizin amfinizden bahsetmiştim evet. Estağfurullah, o sizin nazikliğiniz. Ben şu an 15W'lık dandik bir Cort marka kullanıyorum. 8 senelik. Keşke o zamanlar iyi bir amfi aldırsaymışım demekten çekinmiyor insan 🙂. Ben de 1W-2W'ı geçmemeye çalışıyorum. Hepimize daha iyi amfiler nasip olsun 🙂. Amfinizi kazasız belasız, güle güle kullanmanız dileğiyle.
Cevabınız için teşekkür ederim. Yakın zamanda bu yazılım ve ses kartı hakkında gerekli bilgileri öğrenmek isterim. Ama şu aralar araştırmaya pek vaktim yok gibi.İnanın şu anda modelleme teknolojisi, yazılımlar vs. o kadar ilerlemiş ki ben arada düşünüyorum acaba satıp öyle bir sisteme mi geçiş yapsam diye. Siz de belki öyle bir şeye yönelebilirsiniz. Ufak bir ses kartı ve yazılım veya Yamaha thr, Boss Katana serisi gibi bir şeyler kocaman amfilere göre daha kullanışlı olabiliyor.
Neyse konuyu bulandırmayayım, herkesin amfisi tekrardan hayırlı olsun, güle güle çalın.
Hocam yakıtı güzel, üzmez, servisi parçası ucuz (yersen) şaka bi yana hocam bunun Red kanal asıl babayaro lead kanalı. Bir recto wall of sound değil, ama Mark baya surgical bir tightness var Mark’ta. Ayrıca clean kanal ciddi güzel, lonestar hesabı.
MT-2 bu arada benim diyen amfiyi tosurtuyor, Return’den girdi mi ,baya baya preamp ale
O değil de wicker grill nasıl olmuş hocam 😏