Amfini Göster Ey Türkrockcılar

Cuma İstanbul'a geliyorum akşamüstü sana bırakırım sen de artık ne değdirirsin sana kalmış üstad nazar olmasın ama. Ağustos sonuna kadar sende dursun buradan ilan ediyorum ki Istanbul tayfasından merak eden olursa sana ulaşsın. Tek şartım şu lütfen bir inceleme yazısı yazıp gitarpedalda veya burada post ediver de tarihe kayıt düşelim böylece.

İnceleme yazısı? Ben mii?
Hele Soldano Hanımla bir tanışalım da çay içmeye falan çıkarız artık 🙂

Cuma İstanbul'a geliyorum akşamüstü sana bırakırım sen de artık ne değdirirsin sana kalmış üstad nazar olmasın ama. Ağustos sonuna kadar sende dursun buradan ilan ediyorum ki Istanbul tayfasından merak eden olursa sana ulaşsın. Tek şartım şu lütfen bir inceleme yazısı yazıp gitarpedalda veya burada post ediver de tarihe kayıt düşelim böylece.
Hooopp, yok öyle kolaya kaçmak, Retro lara götürüp çalmasını biliyorsun, kendin yazamıyor musun inceleme yazısını 😀 ... @hackeiommi üstat aman dikkat, var bu işte bir bit yeniği, adamın yazım dilinin kuvvetinin farkındayız, sana yazdıracak yazıyı, sonra "aslında, orası böyle, şurası şöyle" haşa, dikkat...Ama o amplinin de Ağustos sonuna kadar kalması için deyebilir, tartmak lazım, çalınca, benim çenem düştü valla 😛...

Sevgiler ve saygılar...

Hooopp, yok öyle kolaya kaçmak, Retro lara götürüp çalmasını biliyorsun, kendin yazamıyor musun inceleme yazısını 😀 ... @hackeiommi üstat aman dikkat, var bu işte bir bit yeniği, adamın yazım dilinin kuvvetinin farkındayız, sana yazdıracak yazıyı, sonra "aslında, orası böyle, şurası şöyle" haşa, dikkat...Ama o amplinin de Ağustos sonuna kadar kalması için deyebilir, tartmak lazım, çalınca, benim çenem düştü valla 😛...

Sevgiler ve saygılar...

Etsin yahu, can kurban! Hem bakarsın ağustos sonunda ben taşınmış olurum, belli mi ola? Yazıya istediği kadar karışsın ondan sonra. Zarf içinde iki yüz dolares bırakırım geride artık zahmetlerinin karşılığında :smuggrin:

Amfi bugün geçti elime (Lafa bak, emanet ulaştı demiyorum da elime geçti diyorum, nasıl pis niyetler bürümüşse bilinçaltımı 😀😀) İnceleme yazısı, kayıt falan falan dert değil de, amfiyi nasıl geri vereceğim o içime dert oldu şimdiden. Adam da sadece efendi adam değil ki, hem uyanık, hem de biraz hemşehri, çok açıdan sıkıştık, duygu sömürüsü de yapamıyoruz, kazık ta atamıyoruz. Artık düşüneceğiz bir Roma komplosu :devil:

Neyse espri yetsin. Kabaca ilk izleminleri yazayım. Biraz kurcaladım, yaman amfi vesselam. Yalnız üçüncü kanalına takıldım. Overdrive kanalına. Gain iyi de bu kanalı kullanmak için ekolayzer ile ayrı oynamak gerek. Mesela riff çalarken basslar biraz olumsuz etkiliyor soundu. İlk iki kanalda olumlu sonuç veren ekolayzer, üçüncü kanalda hele yüksek gainde işi dağıtıyor.

Tabii bunları master volume 1,5 - 2 arasındaki yorumlarım. Bir stüdyoya gidip te amfiyi kökleyebilirsem o zaman işler değişebilir.

Bak sen, gizli gizli buluşmalar felan, ne iş @hackeiommi ve @OsmanBurak , anlayalım yani?

Adam o kadar amfi getirdi etti, babamın oğlu olsa ancak bu kadar yardımcı olur diyerek tüm iyi niyetimle "Adalara karşı bir çay içeriz artık" dedim, adam tipimi görünce durmadı atladı arabaya kaçtı. Hayır giderken bir de "Amfi dursun sende daha iki üç ay, rahat ol" falan da dedi. Hayatımın en karlı emanet alma işi mi olacak neyse artık 🤣 Akşama Tekirdağ'a ulaşır, (s)övgüleri döker artık :vulcan:

😀 Trafo kedilerinden çıkmasın hocam dikkat et 😀 , şaka maka ne güzel dostluklar var ben en son birinden ufak bi konser için ds 1 istedigimde ayak yapmıştı 😀 , Yok pil yuvası bozuk yok switch takılıyor diye 😀

😀 Trafo kedilerinden çıkmasın hocam dikkat et 😀 , şaka maka ne güzel dostluklar var ben en son birinden ufak bi konser için ds 1 istedigimde ayak yapmıştı 😀 , Yok pil yuvası bozuk yok switch takılıyor diye 😀

Yahu mühim olan insanlık. Koskoca doktor @Kutay_ ile boşuna mı arkadaş olduk? Alırız kedinin bir böbreğini sevabına olur biter 😀

Yaş kemale erince dostluk insanlık alet edevatın önüne geçiyor. Eski bir arkadaşa modlu DS-1 sattım, üç aydır parası gelmedi. "Nerede para?" da demedim bugüne dek. Biliyorum sıkışık, olunca öder.

Birde geçen bir yaşlı müzisyen dostumuza bir arkadaşı hasmı has 😀 ilk blackface twin reverblerden hediye etti , İsim vermiyeceğim ama bunlarda tam ibretlik 😀 hemen yaşlanasım geliyor bu arada Elimde İyi çalışan bugune kadar 😀 sıkıntı yapmamıs orjinal servis bakımlı ( Özel hastaneler) Çıkma böbrek var 35 e el sıkarız 😀

Birde geçen bir yaşlı müzisyen dostumuza bir arkadaşı hasmı has 😀 ilk blackface twin reverblerden hediye etti , İsim vermiyeceğim ama bunlarda tam ibretlik 😀 hemen yaşlanasım geliyor bu arada Elimde İyi çalışan bugune kadar 😀 sıkıntı yapmamıs orjinal servis bakımlı ( Özel hastaneler) Çıkma böbrek var 35 e el sıkarız 😀

Kişilerden birisi İstanbul'da ikamet etmiş, şu aralar Ankara'da yaşayan bilinen bir blues müzisyeni şaşmam 🙂
Böbrek işi özelden, buraya dökmeyelim rezillikleri 🤣

Gavur memleketten getiremeyince hasret kalmistik lakin @J-P kardesim ile takasa girdik nihayet JSX amfi koleksiyona tekrar eklendi hemen foto ekleyelim dedik.
Diger amfi dost ziyaretinde ama bununla birlikte mahserin 3 lambalisi oldu evde.
JSX2.webp

Geri