Hemen hemen tüm evh ler elimden geçti 50 watt ta 50stealth 100 watta ise 100s el34 ve 100stealth 6l6 Bu 3 lü en iyi kombin bence..Candır EVelallaH
Hemen hemen tüm evh ler elimden geçti 50 watt ta 50stealth 100 watta ise 100s el34 ve 100stealth 6l6 Bu 3 lü en iyi kombin bence..Candır EVelallaH
Duyum olarak ilginiz var mı bilemiyorum fakat modern higain ve drop tuning işleri için de çok başarılı bir amlifikatördür. Bir ara niyeyi bozup heveslenmiştim, evde koyacak yer olmadığı gerçeğiyle seri yüzleşince mecbur vazcaydıydım. Güle güle kullanın.Başımızda siyah yıldızlar dolaşıyor 😊
Review diyenlere : HT20'den en temel farkı her iki kanaldaki voice seçeneği. Voice seçeneği ile overdriveda daha modern bir ton daha alınıyor. Cleande ise biraz daha kırçıllı bir ton eklenmiş. Bir de reverbte dark-light modu var. Emulated Output modern ile daha iyi sonuç veriyor HT20'ye göre.
162450 eklentisini görüntüle
Çok teşekkür ederim Murat Hocam 🤟Tuningde standartçıyım. Blackstarlarda higainlere pedalsız erişmek iyi hissettiriyor açıkçası. Benim gibi kalabalık ailelerde yer daha bir dert açıkçası. Şimdilik benim kızın odasında kullanıyorum. Katana kapı arkasına tıklıyor ama bunun mümkünatı yok 😁Duyum olarak ilginiz var mı bilemiyorum fakat modern higain ve drop tuning işleri için de çok başarılı bir amlifikatördür. Bir ara niyeyi bozup heveslenmiştim, evde koyacak yer olmadığı gerçeğiyle seri yüzleşince mecbur vazcaydıydım. Güle güle kullanın.
Geldi de satıyorum bile diyorsun 🤣Çok teşekkür ederim Murat Hocam 🤟Tuningde standartçıyım. Blackstarlarda higainlere pedalsız erişmek iyi hissettiriyor açıkçası. Benim gibi kalabalık ailelerde yer daha bir dert açıkçası. Şimdilik benim kızın odasında kullanıyorum. Katana kapı arkasına tıklıyor ama bunun mümkünatı yok 😁
Katana çok kıskandı bunu 🤣Geldi de satıyorum bile diyorsun 🤣
Çocukları da müziğe bulaştır sen de kurtul onlar da kurtulsun, şikayet etmezler artık 😄Katana çok kıskandı bunu 🤣
Şaka bir yana boyutu Katana ebadında olsa hiç gönderesim yok. Kim bilir 8+3 tripleksim olduğunda bakarız duruma. Çocuklar isyan bayrağı açtı. Büyük oğlan hani kızın odasını müzik benim odamı iş için kullanacaktın diye dert yanıyor 😊
Geçen yıl traveler tarzı akustik almıştım. Hatta orta okul müzik hocası da gitar çalıyormuş. Bir kaç pratik dahi gösterim ama maymun iştahlı. Yapamıyorum ben diyip bıraktı. Haliyle o gitarı da sattım 🤣Çocukları da müziğe bulaştır sen de kurtul onlar da kurtulsun, şikayet etmezler artık 😄
Duman tonu alamamıştır ondan 😜Geçen yıl traveler tarzı akustik almıştım. Hatta orta okul müzik hocası da gitar çalıyormuş. Bir kaç pratik dahi gösterim ama maymun iştahlı. Yapamıyorum ben diyip bıraktı. Haliyle o gitarı da sattım 🤣
Digital candır😆Soldano’ya helal olsun Neural gibi başarılı bir ton canavarının aynısını yapmış.
Evine hoş geldin Super Lead Overdrive Sıddık
Soldano SLO-100
Neye niyet, neye kısmet.162670 eklentisini görüntüle
Pörpıl candır gerisi teferruattır. <3Soldano’ya helal olsun Neural gibi başarılı bir ton canavarının aynısını yapmış.
Evine hoş geldin Super Lead Overdrive Sıddık
Soldano SLO-100
Neye niyet, neye kısmet.162670 eklentisini görüntüle
Ağaç çok, kuruması, tonunun oturması zaman alır. Bence para etmez.Hayırlı olsun. Şu arkadaki kırmızı Gibson kaç para acaba?
Sonunda 2 rakibi yanyana getirebildik...
162687 eklentisini görüntüle
O değilde çin jeksın 1600 dolar menşei kalmadı pekArchon USA ve PTP değilse ton çıkmaz.
Daha geçenlerde eleştirdik usa Jackson 2000 dolara ve bir hardcase bile yok. Çin daha fenaymisRob Arnold tanıtıyordu dedim güzel jeksın çelik fret falan arkasını çevirdi china . 1600 dolares