Tolga yavaş🙂
Atanatör kısmı reloada benzer kalitede captorların atanatörü başarısızOx box nasıl, reload, captor x, suhr la kıyaslanırsa?
Manchester City'li ünlü golcü antrenmandan çıkınca şaşkın bakışlar arasında Hyundai'sine bindi... etkisi bıraktı bende Lambo, Bentley filan beklerken...
Manchester City'li ünlü golcü antrenmandan çıkınca şaşkın bakışlar arasında Hyundai'sine bindi... etkisi bıraktı bende Lambo, Bentley filan beklerken...
Şahane,Friedman BE-50, BE-100, BE-100DLX çaldım, Friedman Runt , Dirty Shirley de sahip olup çaldıklarım arasında. DS biraz daha farklı olsa da BE platformu üzerinde çaldığım en mükemmel amfi @aiyiadam ‘ın yaptığı Friedman BE klonu, her türlü switching opsiyonları içerisinde, loop , BE/HBE ve clean kanal footswitch ile harika. 50 watt, domuz gibi eski büyük trafolar ve 6CA7 power lambaları ile Van Halen mojosuna göz kırpmakta.
Harley Benton G212 Plus OS kabinlerle de dikkey kullanıp, ikisini de kulak hizasına yaklaştırıp, yerle temas ettirdikten sonra Alnico Cream 90 ve Eminence DV77 çifti harika tınladı. Üst üste koyduğumda eh meh olan kombinasyon bu sefer koptu gitti, yere temas ve dikey kullanım harika. Creamback’lere çok benzetilen DV77 de ciddi güzel hoparlör.
Böylece ne yaptık, 412 nin tahtını salladık, istediğimiz speaker’ı istediğimizle karıştırabileceğiz ve değişmeyen V30 fanatikliğine bir son getirdik.
Gitar benim emektar LTD EC400AT, 12 yıldır benimle herhalde, köprüde Motorcity Pickups Afwayu var, etkisi yüksek.
Güne puanım 9.3/10
162106 eklentisini görüntüle
Torpedo boşta mı?boşuna spor yapmışız
162429 eklentisini görüntüle
Live miTorpedo boşta mı?
Sizde reload vardı diye hatırlıyorumLive mi
boşuna spor yapmışız
Haha evh konusunda hassasım😉 Geçmişim var daha evh gelir ama evden çıkmaz sonunda herşeyi elden geçirip özümüze döndük.Benden hızlı davranmışsın hocam, cinlenip ilana atmaya niyetlenirsen evvelinde pm bekliyorum.
Reloadu verdim torpedo live var boştaSizde reload vardı diye hatırlıyorum
Candır EVelallaHboşuna spor yapmışız