komşuları çıldırtmak cam çerçeve indirmek için birebir
bu sg-1000, senkop'tan aldim. ayrica seymour duncan sh-8 invader bridge humbucker modifikasyonu var.yamaha sg2000 sanırım gitar. süper alet . senkop da denemiştim zamanında les paulden rahat gelmişti.
amfi denince aklima kombo ya da bilemedin kafa-kabin gelir
yine de amfi olarak kabul ederseniz buyurun, su anki setup'im
bu demoda pedal kullanmadim, duyulan cihazlarin saf kendi sesi.
(Hackeiommi üstad senin için) Buda benim emektarlar nacizane koymuşken bir bilgi alışverişide yapayım sizinle fender amp. in kabinnin ön ızgarasını nereden temin ede bilirim ve bir kaç aksamını (fender shop a sordum yok 😀)
ama orjinalini istemiştimO ızgarayı büyük nalburlardan veya yapı malzemesi satan büyük marketlerden bulabilirsin.
Üzerindeki zaten alüminyum ama bunların ha sıfır amfilerinde var ya bu modelinin aynısı lazım bana yani yeni gibi yapmak istiyorum ayrıca metal kısımları nasıl parlata bilirimSelam. Aynen, ızgara nalburdan ayarlanabilir. Kum eleme eleklerinden küçük ince gözlüleri iş görür, ama zamanla paslanır, buna karşı montelemeden önlem almak gerekir. Birde, pence-kapılar için pvc doğramada kullanılan sinkelik teli de iş görür, yerine göre uygun çıta-çerçeveye gerilip koyulursa olabilir gibi.
metal köşeleri nasıl parlatırım paslandı 🙁O ızgarayı büyük nalburlardan veya yapı malzemesi satan büyük marketlerden bulabilirsin.
metal köşeleri nasıl parlatırım paslandı 🙁
Merhaba arkadaşlar,
Az önce bu başlık için yükledim. Yeni aldığım Peavey 6505+ 112 Combo amfimin rhytm ve lead kanallarının ses örneğinin videosunu koydum. Ses kalitesi çok iyi değil çünkü telefon ile çekildi. Ama örnek olması açısından idare eder 🙂
Teşekkür ederim 🙂Katkınız için teşekkürler 🙂 Sizin de laykları yolladım aradan