G gitaristboyxx8992 10 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 drphilosophia demiş ki: Amfi lambalı mı? Hepsini görmek için tıklayın... Hayır
D drphilosophia 10 Mart 2024 #4 Sağlıklı bir şey değil ama lambalı değilse daha az etkilenir. Lambalıysa bozulma ihtimali daha çok. Yaz günü lambaları standbyda açık unutup konser sırasında patlatan adamlar var çünkü:
Sağlıklı bir şey değil ama lambalı değilse daha az etkilenir. Lambalıysa bozulma ihtimali daha çok. Yaz günü lambaları standbyda açık unutup konser sırasında patlatan adamlar var çünkü:
G gitaristboyxx8992 10 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 drphilosophia demiş ki: Sağlıklı bir şey değil ama lambalı değilse daha az etkilenir. Lambalıysa bozulma ihtimali daha çok. Hepsini görmek için tıklayın... Koysam ne olur ki meraktan soruyorum kablolar falan mı etkilenir
drphilosophia demiş ki: Sağlıklı bir şey değil ama lambalı değilse daha az etkilenir. Lambalıysa bozulma ihtimali daha çok. Hepsini görmek için tıklayın... Koysam ne olur ki meraktan soruyorum kablolar falan mı etkilenir
D drphilosophia 10 Mart 2024 #6 gitaristboyxx8992 demiş ki: Koysam ne olur ki meraktan soruyorum kablolar falan mı etkilenir Hepsini görmek için tıklayın... Yok fazla ısınacak bir komponent varsa bozulma ihtimali artar.
gitaristboyxx8992 demiş ki: Koysam ne olur ki meraktan soruyorum kablolar falan mı etkilenir Hepsini görmek için tıklayın... Yok fazla ısınacak bir komponent varsa bozulma ihtimali artar.