01 demiş ki:
Bende bir vox ac 30 kullanıcısıyım ama amfinin cliplerini dinlediğimde bana pek öyle ac30 tarzı bir amfi izlenimi vermedi,sanki birazdaha sert gibi....
ac30 mu? Nereden bulduğunu sorabilir miyim?
Ben 6-7 ay kadar peşinde koştuktan sonra bir tane
ad50vt alabildim.
Dinlediğim demolardan sonra anfi aynen beklediğim gibiydi. Yukarda uzun süre tartışıldığı üzere evde çalma sorununa karşı bu anfinin watt ayarı mevcut ve bu sayede sesi volume ya da masterdan düşmediğim için elde ettiğim tonu kaybetmeden sesi wattajdan düşerek aşağıya çekebiliyoum.
Ayrıca anfinin üzerinde clean ve drive ayarlardan başka 9 adetde anfi modeli var. Değişik tatlar ve denemeler için gayet uygun.
😉 Anfi modellerinin haricinde 11 adet de efekt mevcut anfide. Bazı efektleri tek başına kullanırken bazılarını iki efekt beraber kullanma seçenekleri mevcut. (auto way, compressor,delay, reverb, comp+phaser, comp+chorus, chorus+delay, chorus+reverb, flanger+reverb, rotary+reverb, tremolo+reverb) Dilediğinizi gibi ayarladığınız tonu iki ayrı programa kaydedebiliyorsunuz. Bu sayede elde ettiğinizi anfiyi açıp kapasanız da, üzerinde değişikler yapsanız da uğraşmadan aynı şekliyle aynı volumede bulabiliyorsunuz.
😀
Bunların dışında alete ait bir de foot switch mevcut. (VFS2) Bu switch'in birince pedalı sayesinde az önce anlattığım iki program üzerinde git gel yapabiliyorsunuz, ikinci pedalla da bypass'geçiş mümkün.
Çok sert müzik yapmayacaksanız bu anfiyi yalın haliyle kullanabilirsiniz. Aksi takdirde denediğiniz ve aletle uyuşan bir drive pedalı kullanmak yeterli olacaktır. (Bkz: Ben sansamp doubledrive pedalını tercih ettim.
😀 )
Saygılar...