Ben de koyu bir analog fani olarak butceni ve ihtiyaclarini okuyunca prosesoru daha mantikli buluyorum.
Bir donem dijital ve analog pedallari karistirarak (uzaktan analog pedalboard gibi gorunen) bir sistem kullanmistim. Cok seviyordum. Hatirladigim kadariyla dizeyim:
CryBaby 535Q -> TC electronic polytune noir 2, MXR Noise Clamp, mooer yellow comp, mooer flex boost, ibanez ts mini, mooer hustle drive, mooer rage machine, joyo golden face, mooer mod factory mkii, TC Electronic Flashback 2 + MXR Tap tempo, TC Electronic HOF mini, Mooer Radar ve Mooer micro power. Amfi sim ile cab sim i ayri ayri kullanmayi seviyorum ben (araya efektleri daha cok yakistiriyorum). Bu sisteme benzer (kendi zevklerine gore) bir sistemin temel parcalarini alip keyfi eksiklerini de zamanla dizersen dijital analog arasi bir yerde kalirsin ve amfi tasimakla ugrasmazsin. Hem de degisik pedallar denemeye acik olursun. Analogdan devam edebilirsin. Ileride amfi alirsan iki pedali (amfi sim ve cab sim) eksiltip amfiye send return ile girerek hayatina devam edebilirsin.
Bu sisteme ek olarak bir de mooer preamp live + mooer ocean machine + mooer yellow comp + tc electronic polytune 2 mini + crybaby wah li bir setupim da oldu. Bunu da uzun sure kullandim. Her ihtiyacimi gormustu.
Yok ara jack'idir yok power supply'idir ugrasmamak adina prosesor daha pratik. Yeni pedallar ekleyip cikartayim vs. dusunceler icin bu tarz setuplar daha pratik.
Son karar senin tabii ki.