Amoremorte demiş ki:Örneğin compressor. Comp. u çoğu insan nerde nasıl kullanıcağını bilmiyor.
Death-Lead demiş ki:Amoremorte demiş ki:Örneğin compressor. Comp. u çoğu insan nerde nasıl kullanıcağını bilmiyor.
yanlış anlamazsan gerçekten iyi niyetime ve hiçbir tartışmaya yakınlaşmaksızın soruyorum
senin fikrince compres.nerde nasıl kullanılmalıdır??? bende kullanıyorum .hayır bende yanlış kullanıyo olabilirim. sadece meraktan soruyorum.bilgi bilgiden üstündür. iddalı konuşunca merak etiim .gerçekten sorumda samimiyim
misericord demiş ki:teşekkür ediyorum arkadaşlar. peki bu analog setup mı yoksa prosesör mü çıkmazında sizin öneriniz nedir?
birde true bypass olmayan aletlerde olacak sinyal kayıplarını di boxla yükseltemezmiyizdelidehset2000 demiş ki:arkadaşlar bende analog setup kurmak istiyorum ama aklıma takılan sorular var
1.hepsini true bypass gerçekten çok önermli midir.setupta true bypass olmayan pedalların olması neyi degiştirir?birde hangı markalar true bypass kullanır
2.boss un twın pedalları var ce 20 fln gibi bunlar analog mudur baktıgımda tum ayarları anolog gibi
3.tu-2 ne işe yarar rack tunerler gördüm bi sitede ohaa bu ne fln dedim bayaa da saglam fiyatları vardı.
4.tubescreamer ve compressor kullansam ne olur ikisinin işlevleri arasındaki fark nedir
5.wah-comp-tubescreamer-akustık sımulator-drive-eq-chorus-delay reverb-noise gate-bide dı box düşünüyorum fiyat çok uçuk olmuyacak şekilde tavsiyeleriniz ne olua mesela chorusu boss al yok drıve ı mxr al gibisinden
1- Evet hiç yoktan önemlidir. Sinyal kaybının az olması hep avantajınadır. Ama tamamen Boss pedallardan oluşan setupları kullanan profesyoneller de çok sayıda var...delidehset2000 demiş ki:birde true bypass olmayan aletlerde olacak sinyal kayıplarını di boxla yükseltemezmiyizdelidehset2000 demiş ki:arkadaşlar bende analog setup kurmak istiyorum ama aklıma takılan sorular var
1.hepsini true bypass gerçekten çok önermli midir.setupta true bypass olmayan pedalların olması neyi degiştirir?birde hangı markalar true bypass kullanır
2.boss un twın pedalları var ce 20 fln gibi bunlar analog mudur baktıgımda tum ayarları anolog gibi
3.tu-2 ne işe yarar rack tunerler gördüm bi sitede ohaa bu ne fln dedim bayaa da saglam fiyatları vardı.
4.tubescreamer ve compressor kullansam ne olur ikisinin işlevleri arasındaki fark nedir
5.wah-comp-tubescreamer-akustık sımulator-drive-eq-chorus-delay reverb-noise gate-bide dı box düşünüyorum fiyat çok uçuk olmuyacak şekilde tavsiyeleriniz ne olua mesela chorusu boss al yok drıve ı mxr al gibisinden
Nesi kötü? Sence tutarlı bir yorum yapmış mısın? Sendeki OD-3 nerede yapılmış? O da kötü olmasın? :evil:manyetik_porecesi demiş ki:...
TS-7 de var ama onlar Kore mi ne öyle bi yerde yapılıyo kötüler.
...