gogostar demiş ki:Nesi kötü? Sence tutarlı bir yorum yapmış mısın? Sendeki OD-3 nerede yapılmış? O da kötü olmasın? :evil:manyetik_porecesi demiş ki:...
TS-7 de var ama onlar Kore mi ne öyle bi yerde yapılıyo kötüler.
...
Sorularıma cevap vermeni isterdim... Ben ne demek istediğimi yazayım...manyetik_porecesi demiş ki:gogostar demiş ki:Nesi kötü? Sence tutarlı bir yorum yapmış mısın? Sendeki OD-3 nerede yapılmış? O da kötü olmasın? :evil:manyetik_porecesi demiş ki:...
...
Benim pedalımın da tayvanda yapıldığını biliyorum ama ts-7 ts-9 a ve benimkine kıyasla kötü bence. Bu sadece benim yorumum sinirlenip agresifleşmeye gerek yok. Arkadaş demolarını dinleyip kendi seçimini yapabilir.
gogostar demiş ki:Sorularıma cevap vermeni isterdim... Ben ne demek istediğimi yazayım...manyetik_porecesi demiş ki:gogostar demiş ki:Nesi kötü? Sence tutarlı bir yorum yapmış mısın? Sendeki OD-3 nerede yapılmış? O da kötü olmasın? :evil:manyetik_porecesi demiş ki:...
...
Benim pedalımın da tayvanda yapıldığını biliyorum ama ts-7 ts-9 a ve benimkine kıyasla kötü bence. Bu sadece benim yorumum sinirlenip agresifleşmeye gerek yok. Arkadaş demolarını dinleyip kendi seçimini yapabilir.
1-Nesi kötü? Deseydin ki şu özelliği kötü, şunu söyle yapmak istemişler ama olmamış vs... Oysa sen Kore'de yapıldığı için kötü olduğunu yazmışsın, sadece bunu çıakrdım ben...
2-Sence tutarlı bir yorum yapmış mısın? Bence hayır. Arkadaş demoları dinleyip kendi seçimini yapabilir demişsin ama arkadaş demoları dinleyip pedalı beğense senin yorumunu okuyup Kore'de yapıldığı için kötü olduğunu düşünecek ve kafası karışacak... Bence o pedal Kore'de yapıldığı için kötü değildir!
3-Sendeki OD-3 nerde yapılmış? Güzel cevap...
4-O da kötü olmasın? Buna da cevap vermemişsin, çok da önemli değil...
:evil: Yine mi agresifleştim? 😀
gogostar demiş ki:Laylaylom'a giren 505'siz çıkmıyordu.....
bahoo74 demiş ki:bısey sorcam bende ce-5 var ama herkez ch-1 tavsıye edıyo bıde dıkkat ettım cogu kısı ch-1 kullanıyo ben ch-1 ı denemedım ce-5 ı begendım forumda ılan verıp aldım memnun da kaldım ama sımdı ıcıme kurt dustu acaba ch-1 ı denemeyerek hata mı ettım=)bırısı bu ıkı pedal arasındakı farkı yazabılır mı?bıde ıkıncı bı soru ce-5 dekı b cıkısı(a mono olanı)ndan cıkınca pedal devre dısı kalıyo pekı tahmınım steryo olan b cıkısı nerde kullanılıyo?
gogostar demiş ki:Tamamdır, OD-3 için yorum yapmadım, "Kore'dir: Kötüdür, Japon'dur: İyidir" buna değinmek için bahsettim. Şimdi saygı duydum yorumuna... Tekrar tartışalım:
Bence TS-9 ve demolardan dinlediğim kadarıyla TS-808 tonal karakter olarak çok geniş değil. Sadece kendi tonları ve hatta booster olmalarıyla ünlenmiş pedallar. TS-7 ise mod seçeneği sunarak ton çeşitliliği anlamında bu ikisini solluyor.
İlk mesaja yazdığın şey single manyetikle de alakalı gibi duruyor... Neyse...