Skyrunner demiş ki:Bu da benim basit board denemem : Bunu nasıl yaptığıma gelince? Hani Ab Shaper lar var bilirsiniz belki, yatarak karın çalıştırma egzersizleri yapılır. İşte bu alet bende 3 senedir ardiye odasında toz içinde duruyordu. Bu aletin sırt yaslama kısmını yani aşağıdaki parçayı söktüm. Bu parça şunlardan oluşuyordu. 1 parmak kalınlığında sunta ve üzeri oldukça sert bir sünger ile kaplanmış ve en üstünede yine kalın bir deri ile kaplamışlar. Ben pedalları direkt bu zeminin üstüne koyup bıçakla pedal boyunda kestim üst deriyi. sonra derinin altında kalan sünger kısmını da kestim ve board üzerinde pedalın girebileceği ve pedalın zemininin boardun sunta zeminine deyecek kadar bir çukur oluşmuş oldu. Sonra yuvaları kasten çok küçük kestiğim için pedallar yuvaya zorlaya zorlaya ancak oturdu ama öyle sağlam ve sıkı yerleştiki yerinden kımıldamıyorlar. Gerçi ufak 4 pedallık bir şey oldu ama hem şık oldu hemde ikide bir dört pedalı sök taşı vs yerine şimdi boardu alıp isteğim yere koyuyorum çok hoş oldu. Çoklu adaptörümü pedallara çok yakın olur diye yerleştirmedim boarda.
TheJester demiş ki:Skyrunner demiş ki:Bu da benim basit board denemem : Bunu nasıl yaptığıma gelince? Hani Ab Shaper lar var bilirsiniz belki, yatarak karın çalıştırma egzersizleri yapılır. İşte bu alet bende 3 senedir ardiye odasında toz içinde duruyordu. Bu aletin sırt yaslama kısmını yani aşağıdaki parçayı söktüm. Bu parça şunlardan oluşuyordu. 1 parmak kalınlığında sunta ve üzeri oldukça sert bir sünger ile kaplanmış ve en üstünede yine kalın bir deri ile kaplamışlar. Ben pedalları direkt bu zeminin üstüne koyup bıçakla pedal boyunda kestim üst deriyi. sonra derinin altında kalan sünger kısmını da kestim ve board üzerinde pedalın girebileceği ve pedalın zemininin boardun sunta zeminine deyecek kadar bir çukur oluşmuş oldu. Sonra yuvaları kasten çok küçük kestiğim için pedallar yuvaya zorlaya zorlaya ancak oturdu ama öyle sağlam ve sıkı yerleştiki yerinden kımıldamıyorlar. Gerçi ufak 4 pedallık bir şey oldu ama hem şık oldu hemde ikide bir dört pedalı sök taşı vs yerine şimdi boardu alıp isteğim yere koyuyorum çok hoş oldu. Çoklu adaptörümü pedallara çok yakın olur diye yerleştirmedim boarda.
İşte yaratıcı Türk insanı, harikasın abi tebrik ederim.
(Lan bizim AB Shaper de duruyo öyle ben de bir şeyler yapsam mı ki? Rackmount olur mu ondan 🙂)