ozbeksel demiş ki:peki o zaman ben başlığı oraya taşıyorum ama ilanı veren kişiolarak oraya uygun hale getirmen lazım olacak. mesela, "el yapımı pedalboard" falan gibi. olur mu?
cavo demiş ki:selçuk kusura bakma ama bu baslığın alım satımda olması sacmalık.ne alakası var alım satımla.baslıkalrı kilitlerken göstersdiğin hasasiyeti burda gösterememişsin.bence sacma olmus.
ozbeksel demiş ki:ozbeksel demiş ki:peki o zaman ben başlığı oraya taşıyorum ama ilanı veren kişiolarak oraya uygun hale getirmen lazım olacak. mesela, "el yapımı pedalboard" falan gibi. olur mu?
cavo demiş ki:selçuk kusura bakma ama bu baslığın alım satımda olması sacmalık.ne alakası var alım satımla.baslıkalrı kilitlerken göstersdiğin hasasiyeti burda gösterememişsin.bence sacma olmus.
İnsanların atılan mesajları okumadan, bilip bilmeden, kafasına estiği gibi cevap vermelerine bir örnektir.
özbeksel demiş ki:peki o zaman ben başlığı oraya taşıyorum ama ilanı veren kişiolarak oraya uygun hale getirmen lazım olacak. mesela, "el yapımı pedalboard" falan gibi. olur mu?
cavo demiş ki:abi yanlıs anlama sana karsı bir kıllığım yok biliyorsun ama bu yazdığın saçmalık üstüne saçmalık.bende buraya distortion pedal yapımı diye başlık açıp birçok şema koycam sende silmeyeceksin o zaman 😀 hatta hamsili pilav nasıl yapılırıda koyuyorum.
epiphone demiş ki:edit: yanlış anlaşılma olmasın benim değil bir forumdan bulmuştum
epiphone demiş ki: