muzik bilgini merak ediyorum gerçi ne kadar az olduğu bellide hatta hiç bile..bereal demiş ki:Öncelikle sayfalarına olanlara çok sevindim 😆 foçaya izmire daha uzak bir yerlerde olsanız daha ii bence 😀 hatta oralarda hep çalın uzak durun buralardan..yada gidin kumda oynayarak çalın detone ekibiyle 😆 bu arada solistiniz haykodan da söylüyormuş valla o kadar çok güldümki onun yorumunu düşündükçe koptum gülmekten..vede neden makine nin repertuarında olan parçalarıda çalmaya başlamışsınız 😛 ya bi dkiş tutturun bi özünüzü bulun artık 😛 detoneyde sevmem ama sizden az daha ii ler sanırım 😆 hade uzaklaşın bu şehirden
valla güldürdün bei çok güzel sağol arkadaşım🙂seni müzik bilgimle döver zekamlada yok ederim😉 sizin müzik bilginiz ve zevkiniz olsaydı bu adamları dinlemezdiniz🙂🙂🙂 birde altta bir ezik arkadaşımızda demişki, bi yaran var falan die...🙂onada çok güldüm sağolsun varolsuun🙂 onlardan değil yaram bi sıyırığım olamaz hepsini toplasan 1 adam etmez baterist mehmet harici😉 o adama yazık zaten helak oluo onlarla🙂 neyse hade dahada size cvp yok bana müzik bilgilerinizle gelin anemei yalakaları🙂CaRPi_Em demiş ki:muzik bilgini merak ediyorum gerçi ne kadar az olduğu bellide hatta hiç bile..bereal demiş ki:Öncelikle sayfalarına olanlara çok sevindim 😆 foçaya izmire daha uzak bir yerlerde olsanız daha ii bence 😀 hatta oralarda hep çalın uzak durun buralardan..yada gidin kumda oynayarak çalın detone ekibiyle 😆 bu arada solistiniz haykodan da söylüyormuş valla o kadar çok güldümki onun yorumunu düşündükçe koptum gülmekten..vede neden makine nin repertuarında olan parçalarıda çalmaya başlamışsınız 😛 ya bi dkiş tutturun bi özünüzü bulun artık 😛 detoneyde sevmem ama sizden az daha ii ler sanırım 😆 hade uzaklaşın bu şehirden