ne işi var bursada ya.. izmirde yetıo zaten bursada cekemem bıde. bursa halkına boyle bır ıskence yasatmasınlar.tabı dedıgın dogru bursada herkes bılıo bu grubu ama anemı mı ppuhahahaha dıe tepkılerı oluo.. mumkunse ugramasınlar bursaya yada ızmıre... kalsınlar foca da...lomelo demiş ki:emeğe saygı.....aneminin bursa da da hayran kitlesi var.bursaya da bekliyoruz......
bence türkiye ye açılmayı hakeden bi grup çok yanlş düşünüyorsun we lomelo nun dediği gibi emeğe saygı hoşuna gitmiyorsa dinlememe hakkına sahipsin unutma...gosevilay20 demiş ki:ne işi var bursada ya.. izmirde yetıo zaten bursada cekemem bıde. bursa halkına boyle bır ıskence yasatmasınlar.tabı dedıgın dogru bursada herkes bılıo bu grubu ama anemı mı ppuhahahaha dıe tepkılerı oluo.. mumkunse ugramasınlar bursaya yada ızmıre... kalsınlar foca da...lomelo demiş ki:emeğe saygı.....aneminin bursa da da hayran kitlesi var.bursaya da bekliyoruz......
😆 ooze da calışan kişi hakikaten iyi sallamış.böyle birşeyin olması mümkün mü yaa?? 😆 akıl var mantık var.anemi gibi popüler bir grup her türlü bir yerde sahne alırlar.zorla bbir yerde cıkmak gibi bir şeyin söz konusu olabilecegini bile sanmıyorum.ooze un sahiplerini tanıyorum ben,hatta hangi grubun hangi gün için ne kadar para aldıklarını bile biliyorum..anemi grubu kim ne derse desin ooze un eli ayagı.o grup olmasa bu kadar iyi iş yapamaz,neyse sevgili anemi üyeleri cevap verirler heralde bu suale ama ben de dayanamadım.aslinda_o demiş ki:arkadaşlar öncelikle başarılar dilerm ama merak ettiğim bişi var kimse yanlış anlamasn sadece duyduğum bişeyi sormak istiorum.Oozede çalışan bi kişi aneminin bedavaya ve zorla oozede sahne aldını söledi ben ne kdr doğru deildir desemde kanıtlamaya bile çalıştılar.Bunu merak ettim dediim gibi yanlış anlamasın kimse saygılar ve başarılar
bence cwp wermelerine gerek bile yok anemiyi bilen bilio insanlar özellkle onları dinlemeye gidio ki oozeun sahibi tekin abi boşa kürek sallayacak adam deil. sadece we sadece anemiyi çekemeyenlerin ortaya attığı bi laf buduygusuzzz demiş ki:😆 ooze da calışan kişi hakikaten iyi sallamış.böyle birşeyin olması mümkün mü yaa?? 😆 akıl var mantık var.anemi gibi popüler bir grup her türlü bir yerde sahne alırlar.zorla bbir yerde cıkmak gibi bir şeyin söz konusu olabilecegini bile sanmıyorum.ooze un sahiplerini tanıyorum ben,hatta hangi grubun hangi gün için ne kadar para aldıklarını bile biliyorum..anemi grubu kim ne derse desin ooze un eli ayagı.o grup olmasa bu kadar iyi iş yapamaz,neyse sevgili anemi üyeleri cevap verirler heralde bu suale ama ben de dayanamadım.aslinda_o demiş ki:arkadaşlar öncelikle başarılar dilerm ama merak ettiğim bişi var kimse yanlış anlamasn sadece duyduğum bişeyi sormak istiorum.Oozede çalışan bi kişi aneminin bedavaya ve zorla oozede sahne aldını söledi ben ne kdr doğru deildir desemde kanıtlamaya bile çalıştılar.Bunu merak ettim dediim gibi yanlış anlamasın kimse saygılar ve başarılar
olmaz mııı? kıs millet yankıya yrm saat yanımda dur die yalwarıo neyse bu performans forumu ayrıntıları özelde konuşuruz🙂 yankı kardeşim gülüşüne kurban yaa ne canlar yakıon maşallah sana sewiom be sizi😉yapraq demiş ki:AMA BENIM KADAR OLAMZ HERALDE 😀