Evet konuyla uzun zamandır ilgilenen biri olarak sizlere birşeyler yazma gereği duydum arkadaşlar...
İlk başta site gezme imkanı olmayanlar için kısa bir açıklama.
Anime : Japon Animasyon Sanatı
Manga : Japon Çizgi Roman Sanatı
Hentai : Animenin erotic versiyonu.( anlayan anlar )
İlk başta anime ile ilgili olarak söliyebiliceklerim arkadaşlar anime uçu bucağı olmayan bir kavram bu sebepten ötürü başlamak isteyenlere bir kaç şey önereceğim.
İlk başta muhakkak Princess Mononoke İle başlamanızı tavsiye ederim kendisi elimde mevcut olup isteyene çoğaltabilirim.Tabi cd ler sizden.Türkçe altyazılı olup konusu ve grafikleriyle inanılmaz bir boyutta sizi sürüklüyor.
İkinci olarak Akiradan bahsetmiş bir kaç arkadaş Akira Anime sanatının atası olarak kabul edilen bir eserdir.Konuyla biraz daha alakalı olan arkadaşlar uğraşırsa iyi olur.İlk başta izlenicek bir anime değil.
Bundan sonraki söyliyeceklerim ise tamamen sizin benliğinize kalmış.
Matrix filminin esin kaynağı olan Ghost in the Shell gerçekten inanılmaz bir animedir muhakkak izlenilmesini tavsiye ediyorum.Bunun haricinde Vampire Hunter D Wampir Princess Miyu izlenilmesi kesin olarak gözüken animeler.Birde Nano çağından bir kaç örnek vereyim Evangelion gerçekten inanılmaz bir anime özellikle Nano teknolojiler konusunda merağı olarak ilgilenebilir.
Önerebiliceğim Animeler ...
Vampire Hunter D ( Yok böyle bir anime )
Cool Devices ( Büyükler için ) ^_^
Akira ( ilk başta izlemeyin sıkılırsınız )
Ghost İn The Shell ( Matrix'in esin kaynağı demiştim demi )
Princess Mononoke ( Güzel bir anime izleyiniz )
Spirited Away ( Süper tek kelimeyle harika )
La Blue Girl serisi ( Büyükler için ) ^_^
Ninja Scroll ( Eski Japonyada Geçen Güzel Bir Anime İçinde fazlaca şiddet kin seks var belli bir yaş üstü seyretmeli diyorum)
Samurai X ( Türkiyedede gösterimde olduğunu bildiğim bir anime Türü Başrol Karekteri Rurouni Kenshin Muhakkak İzleyin bir animede aradığınız herşeyi bulacaksınız )
Şimdilik Söyliyeceklerim bu kadar ayrıntılı bilgi isteyenler için icq numaram :
259587520
daha detaylı açıklama
www.anime.gen.tr