Merhaba, 24 yaşındayım. Küçükken çok kısa süre öğrendiğim piyano ile müziğe olan sevgimi keşfetmiştim. Enstrüman eğitimimi bir türlü devam ettiremedim ama 7 yaşımdan beri şarkı söylüyorum. ortaokul ve lisede küçük çaplı da olsa sahne tecrübem oldu bikaç defa. Birlikte öğrenmeye açık (hatta kendisi kadar iyi bilmemesine rağmen olur da benim de gelişmeme yardımcı olmaya gönül vermek isteyecek herhangi birisi de davetli tabiki de) ve müzik grubu kurmak isteyen herkesi bu başlık altına bekliyorum. Bateri, elektro gitar, bas gitar açısından destek vermek isteyen herkesle görüşmek isterim. şimdiden teşekkürler. Özelden mesaj da atarsanız instadan ekleşerek konuşabiliriz. not: cover ile başlayıp, kim bilir ilerledikçe kendi şarkılarımızı da yaparız. Türkçe'den çok ingilizce ağırlıklıyım ama Türkçe de söylüyorum. Acoustic, r&b, pop, alternatif pop ve alternatif rock gibi türlere çok okeyim. Rock da deneyebilirim ama metal açısından dinlemeyi çok sevsem de söyleme açısından pek bir tecrübem yok.