Selamlar, ben Batuhan. İki arkadaşımla birlikte keyifli vakit geçirmek için haftasonları müzik yapmaya başladık. Genelde doğaçlama üzerinden gitsek de yavaş yavaş bazı parçalar üzerinde yoğunlaşıyoruz. Sahne almak, yeni deneyimler biriktirmek, eğlencemize başkalarını da dahil etmek istiyoruz ama bir repertuarın oluşmasının biraz zamanı var gibi duruyor. Bir süre olur mu olmaz mı derken bir bas, bir ritm ve bir lead bir süre çaldık ama şimdi oturdu birçok şey ve artık zaman zaman cajon da çalabilecek bir bateriste ihtiyacımız var. Kafa dengi, arkadaş canlısı biri olması ilk önceliğimiz fakat evinde düzenli çalışıyor olması da benim için önemli. Türkçe rock ve blues üzerinden gitmeye çalışıyoruz, Yavuz Çetin, Emre Nalbantoğlu, Acil Servis üzerinde biraz durduk ve çıkan şeyleri beğendik genel itibariyle ama birden bir Ahmet Kaya'ya, Duman'a falan girdiğimiz de oluyo keyfimize göre. Yaşlarımız 26-27 bu arada ve eski dostuz. Henüz buraya yükleyebileceğim ortak bir projemiz olmadığından kendi yaptığım solo bir projenin linkini ekliyorum, bu grupta leadi değil ritm ve vokali aldım ama en azından benim müzik anlayışımı görebilmeniz için bir referans olabilir.
ig kullanmıyorum normalde, bu iş için yeni açtım. @bbatuhandemirci üzerinden ulaşabilirsiniz; görüşmek üzere!
ig kullanmıyorum normalde, bu iş için yeni açtım. @bbatuhandemirci üzerinden ulaşabilirsiniz; görüşmek üzere!