B Bora Dinç 11 Ağustos 2023 #1 Merhabalar ankarada yaşıyorum ve ilk elektro gitarımı alacağım.2.El olduğu için kontrol ettirme isteği duydum fakat gitardan anlamam ankarada bu tarz bi işi yapan mağaza,dükkan var mı acaba?
Merhabalar ankarada yaşıyorum ve ilk elektro gitarımı alacağım.2.El olduğu için kontrol ettirme isteği duydum fakat gitardan anlamam ankarada bu tarz bi işi yapan mağaza,dükkan var mı acaba?
C cliffalian 11 Ağustos 2023 #2 Arama kutusuna 'ankara luthier' yazıp aratırsan sorunun cevabını fazlasıyla bulursun.
B Bora Dinç 11 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 cliffalian demiş ki: Arama kutusuna 'ankara luthier' yazıp aratırsan sorunun cevabını fazlasıyla bulursun. Hepsini görmek için tıklayın... Tamamdır çok sağ ol
cliffalian demiş ki: Arama kutusuna 'ankara luthier' yazıp aratırsan sorunun cevabını fazlasıyla bulursun. Hepsini görmek için tıklayın... Tamamdır çok sağ ol
Hakan Baysal 11 Ağustos 2023 #5 AsphyxiatedSoul demiş ki: Kizilay da Flat müzik te olur hocam yardimci olurlar. Hepsini görmek için tıklayın... Evet bir Orçun fanboy daha aramıza katıldı 😁
AsphyxiatedSoul demiş ki: Kizilay da Flat müzik te olur hocam yardimci olurlar. Hepsini görmek için tıklayın... Evet bir Orçun fanboy daha aramıza katıldı 😁
kayra mustaine 16 Eylül 2023 #6 Hakan Baysal demiş ki: Evet bir Orçun fanboy daha aramıza katıldı 😁 Hepsini görmek için tıklayın... yahu abi biz bu adamın fanı olmayalım da ne yapalım soylesene
Hakan Baysal demiş ki: Evet bir Orçun fanboy daha aramıza katıldı 😁 Hepsini görmek için tıklayın... yahu abi biz bu adamın fanı olmayalım da ne yapalım soylesene
Hakan Baysal 16 Eylül 2023 #7 kayra mustaine demiş ki: yahu abi biz bu adamın fanı olmayalım da ne yapalım soylesene Hepsini görmek için tıklayın... Taraftar kitlesi yaratan esnaftan razıyız 😊
kayra mustaine demiş ki: yahu abi biz bu adamın fanı olmayalım da ne yapalım soylesene Hepsini görmek için tıklayın... Taraftar kitlesi yaratan esnaftan razıyız 😊