Bronx demiş ki:Yarın ki Konserde Başarılar..
Bronx demiş ki:Arkadaşlar sizleri çok beğendim , yalnız 5. şarkıdan sonra grupça bi kopukluk oldu , gerek kendinizi duyamamanızdan , gerekse de diğer aksaklıklardan olsa...Özellikle vokaliniz de Megadeth ' i ve Metallica'yı çok iyi söyledi.
>> Through The Never için tekrar tekrar sağolun.Orda şarkının sonuna kadar bas bas bağırdım sizlere eşlik ettim :twisted:
Lead gitar da gayet sağlam tebrik ederim.Grup genel olarak çok iyi.
Bi daha istiyorum ben 😀
:metalhead
uranyum238 demiş ki:Tek korkumuz ses sistemi umarım herşey güzel olur da beraber doyasıya eğleniriz...
ilteris demiş ki:Seyirciye giden sound pek fena olmuyor garage da ama sahne içinde tam bir facia yaşamıştık. İçerde şunun sesini kıslaım dışarda açalım dedikçe tam tersini yapıyordu 😀 Hatta siz ne isteyecekseniz tam tersini söyleyin tonmaister'a belki işe yarar 🙂
Başarılar dilerim konserde...
Evet Knigntmare'den bahsediyodum 🙂Güzel dilekleriniz için de saolun arkadaşlar ama bizim konserde çok iyi değildi yaa...İçeriye öyle abuk sabuk sesler geldiki ne çalıyom nasıl çalıyom elemanlar ne çalıyo anlaşılması imkansızdı.Ezbere çaldık ve çaldığımdan da hiç bişi anlamadım.Nese Allahtan arkadaş videoya çektide ordan izlicez.Yoksa kime sorsan iyiydik güzeldik hepsi arkadaş tabi kötü diyen çıkmıyo 🙂 İlteris arkadaşın dediği gibi eğitim şart! Yazık ordaki ekipman da fena değil 🙁ilteris demiş ki:Knighmaredan bahsediyorsun sanırım 😀 Full Rack sistemle gelmelerine ramen sonucu görüyorsun. Eğitim şart!!