afisler hacettepenin en stratejik noktalarına yerlestirildi merak etmeyin kimse yırtamaz😉
hubup demiş ki:arkadaslar yarismada herhangi bir derece alamadık açıkcası çok da üzülmedik kocaeliye kadar gittik ve olayın rock müzikle hiç alakası olmadığını gördük bizi en çok o üzdü.en basitinden bir diyalog aktarayım sizlere...
özel ödülü alan grup taaaa antalyalardan kalkıp geldiği için özel ödül haketmiş.ben müzikleri iyi olduğu için bu ödülü alsalar daha çok sevinirdim...jüri seçim yaparken şarkının orjinaline oranla ne kadar değiştiğini gözlemliyormuş...ama nedendir anlamıyorum şu gerizekalı white stripes grubunun lüzumsuz şarkısını (seven nation army) çalan grup 2nci oldu.yapılan değişiklik sadece şarkı başındaki bir arpejden ibaretti...ggerçi yarışmanın ne halt olduğu o finale kalan "nymphea" faciasından belliydi...1inci olan grup ise sahnede dans yaptı.bu ne akla hizmetti anlamadım ben bugüne kadar rock müzik dahilinde hiç dans olayına rastlamamıştım.demekki ben 10 yıldır rock müziği yanlış tanımışım.sibel can da rockermış benim haberim yokmuş.baksana latex grubundaki solistle aynı dansı yapıyolar.yanarım da o kadar yol tepmek için harcanan yakıta yanarım...bütün gece donduk 1 damla su yoktu ve açlıktan sefil olduk.tamamen kolpa bir organizasyondu.yada aşırı çömezce hazırlanmış bişeydi.yada adam yerine koymadılar oraya gelen amatör müzisyenleri.çok doldum aq yaaa.böyle yarışmamı olur lan.nejat yavaşoğulları ne bilmiş white stripes yada rage against the machine yada chemical brothers'ı yaaa...bundan sonra bardaktan yere su dökülsün şehir dışına çıkarsam kafama vurun abi yaaa.karda kışta yollarda rezil olduk ödül verme şekline bak aq...neyse sustum yoksa dümdüz kaycam biraz daha yazarsam...