elektro gitara yeni başladım , bundan 1 hafta önce bir acemilik yapıp çarşıdaki herhangi bir müzik aleti satan dükkandan elektro gitar aldım. 12k ya adam amfiyle beraber verdi . aradan 2-3 gün geçti bana gitar bi değişik geldi araştırdım markası Lea'ymış ve amfisi yanında set halindeymiş Hepsiburada'da ( https://app.hb.biz/bPj4cJ76X8dI ) 8k olduğunu gördüm ve hemen adamla bi ton kavga ederek zar zor iade ettim . bütçem 12 bin Aria 714 std hss amfi de midex mga-25bg düşünüyorum.
linkleri: Aria 714STD HSS BK Elektro Gitar Fiyatı | MyDukkan
Midex Mga-25bk Şarjlı Elektro Gitar Amfisi 25 Watt Gain Bluetooth Usb Distortion - Fiyatı, Yorumları
aklımda kalan soru bunu sipariş ettiğimde kalite farkı belli olur mu eğer elime ulaştığında yine aynısının laciverti gelecekse 8 bine lea'yı alırım 4k cebimde kalır.
linkleri: Aria 714STD HSS BK Elektro Gitar Fiyatı | MyDukkan
Midex Mga-25bk Şarjlı Elektro Gitar Amfisi 25 Watt Gain Bluetooth Usb Distortion - Fiyatı, Yorumları
aklımda kalan soru bunu sipariş ettiğimde kalite farkı belli olur mu eğer elime ulaştığında yine aynısının laciverti gelecekse 8 bine lea'yı alırım 4k cebimde kalır.
Son düzenleme: