Aria 714mk2 alinirmi?

Yani o paralara ekipman almak pek mantıklı değil. Biriktiremiyor musunuz biraz daha? Bu tip ekipmanları sonradan satması zor, köprüsü, eşiği, sapı, gövdesi süprizlerle dolu olabilir. Amfiyi bilmiyorum, o da satılmaz.

Bunun yerine squier, ibanez, amfi olarak da blackstar id serisi yada katana mini daha iyi seçimler olabilir bence.

Aria gitarlar çok güzeldir, çok ballıdır kullanılan malzeme işçilik vs. on numaradır fiyatına göre. Benim de ilk gitarım tam olarak bu. Fakat 13.000TL bu gitarın ikinci eline verilmez. Şahsen kendi modlu aria stratımı bile altıya sekize satarım daha fazla para istemeye ne vicdanım el vermez. O paraya çok daha güzel gitarlar alınır diye düşünüyorum bir tavsiyem olursa yazacağım ben de şu sıralar gitar araştırıyorum. Bir de yeni başlayan birine ilk gitar olarak geleneksel kasa strat önermiyorum. Zira pek ergonomik değiller 9 ya da 9,5 inch tuşe radiusu geleneksel C profil sap eli çok yoruyor. Hele bir de low aciton kullanınca bend yapamıyorsun hemen susuyor haliyle high action kullanmak zorunda kalıyorsun o dinazor sap yapısından dolayı.

Düzenleme amfi ile 13000TL imiş görmemişim af ola. 13.000TL'nin hepsini bence gitar için ayır. Yanına da yine ikinci elden güzel bir ses prosesörü al.

Son düzenleme:

Geri