bence yanlıs dusunuosunsophomores demiş ki:ya tutamıcam kendimi bu başlıkta yazan arkadaşların olumlu yorumları üzerine tekrar dinledim şarkıyı ama öncelikle belirtmek gerekirse kerem ve kaan abi gibi isimlerin bu grupta çalmaması gerekirdi. bir kere şarkının sözleri çok alakasız,sıradan,anlaşılmaz ve bayık. bütün grup vay be derken de ayrıca komik görünüyorlar. sözlerdeki ''vay be- burası neresi- çok düz işler(burasını anlamadığım için düz işler yazdım) kısmının herhangi bir şarkı ve duyguyla ne alakası olduğunu bilen biri varsa bana da söylerse çok sevinirim. ayrıca klip çok amatör yani orda eğlenen insanlar varmış gibi gösteriliyor ama eğlenen insanlarla beraber sahnede çalan grup aynı karede gösterilmiyor falan fıstık. kerem abiden çok özür dileyerek söylüyorum bu başlıktada yer alan fotoraflarda yani klipteki kıyafetinin içinde mişlen lastiğin logosu gibi duruyor. daha çok eleştirecek konu var hem müzikal hemde giyim kuşam anlamında ama zaten bana çok kızmışsınızdır o yüzden burada bitiricem. grup olarak başarılar
sophomores demiş ki:ya tutamıcam kendimi bu başlıkta yazan arkadaşların olumlu yorumları üzerine tekrar dinledim şarkıyı ama öncelikle belirtmek gerekirse kerem ve kaan abi gibi isimlerin bu grupta çalmaması gerekirdi.
Berrak'ı rock piyasasına kazandıran ve 2001'de Ankara'ya ilk taşındığından beri tanıyan birisi olarak derim ki. Kayıtlarda şaşırtırcasına alto ses rengine yakın söylemişm olsada kendisi aslen bir soprano'dur. Allegria korosunda soprano söyler. Ayrıca Celestial Asylum kayıtlarındaki ses rengine bakarsanız soprano olduğunu daha rahat anlarsınız. Ama cidden bunca süredir tanıdığım Berrak'tan böyle bir ses rengi ve yorum beklemiyordum. Kerem ile beraber grubun müzikal kısmının toparlayıcısı olmuş şahsi görüşüm. 😀 2 sene önce Berrak "ahhh benimde direkt vokalliğini yaptığım bir grubum" olsa diyordu. Onu bu şekilde front(wo)man'liğe oynarken görmek çok güzel._XaNDeR_ demiş ki:solist'in sesi karakedi grubunun solistinin sesiyle aynı gibi :s
ilk dinlediğimde çok şaşırdım.. çok iyi parça..
başarılar..
MonsterMagnet demiş ki:6- Art-Niyet grubu adına konuşan şahıs daha önce gitaristliğini yaptığı grup adına MOTÖRHEAD, VENOM gibi dünyaca ünlü grupların parçalarını sanki kendilerininmiş gibi tescil ettirdiği Ankara piyasasında yıllarca bilinen bir gerçektir. Buradaki amacı tamamen diğer grupların cover çalışmalarına engel olmaktır.