gitar teli alamıyom elim gitmiyor, 125 lira elixir takımı. diğerlerini alsan 2 güne paslanacak valla ağlıyom burada fdsfsd
Öyle olursa devlet zarar edebilir. Direk bizim maaşlar devlete yatsın bize ekmek bez gaz versinler. Sümerbank kapatıldığı için bezle sarınsak yeter gibime geliyor.En iyisi dolar euroyu 10 liraya altını da 500e sabitlesinlerde rahatlasınlar bizde işten zaten zor vakit ayırdığımız hobiyi komple bırakalım tek derdimiz ekmek ve su bulmak olsun africa ülkeleri gibi. TL den bir sıfır daha atarlar nasılsa khk ile kanuna ne hacet. Daha yazacağım tonla şey varda bilişim suçuna girmesin diye zor tutuyorum kendimi.
Maaşlı olsam keşke her ay vergi, bağkur vs. borçlarını faiziyle ödemekten iflahım..... Bize ne yapmak istiyorlarsa bi an önce yapsınlar artık kaç senedir süründürdükleri yeter.Öyle olursa devlet zarar edebilir. Direk bizim maaşlar devlete yatsın bize ekmek bez gaz versinler. Sümerbank kapatıldığı için bezle sarınsak yeter gibime geliyor.
Önlerine değil bu sefer tam kafalarına üzerinde benim adım soyadım yazan bi yazar kasa atarsan çok makbule geçer.Yalnız burada dolar üzerine konuşurken şu an Avcılar İstanbul üniversitesi Kampüsü/Küçükçekmece dolaylarında kanal İstanbul Projesi gözlem gezisi yapılıyor. 😄
Bu bile bir algı. Yol falan yaptıkları da yok. Keşke yapsalar. Uluslararası şirketlere yaptırıp işlettirip sanki devletin bütçesinden bizim vergilerimizle yaptıkları bir şeymiş gibi lanse ediyorlar. İstanbul - İzmir Gazi köprüsüydü, otoyoluydu git gel 600 lirayı geçiyor. Harcanan benzini saymıyorum bile. Yarı parasına uçak gidiş dönüş bilet alıyorsun.Neyse en azından yol yaptılar 🤭 Artık ÖTV nedeniyle alamadığımız araçlar ile de gezemeyiz böylece.
Önlerine değil bu sefer tam kafalarına üzerinde benim adım soyadım yazan bi yazar kasa atarsan çok makbule geçer.
gitar teli alamıyom elim gitmiyor, 125 lira elixir takımı. diğerlerini alsan 2 güne paslanacak valla ağlıyom burada fdsfsd
Şaka gibi gerçekten sabahtan beri döviz artışını zühal müzikteki fender player stratocaster fiyatının artışıyla takip ediyorum saat başı fiyatı artıyor.
ülkecek herkes böbreğini satsa baya kalkınırız aslında. bu paralar böbrekbank adı altında bir havuzda toplansın, o havuzdaki parayıda günlük 1-2 milyar dolar satarak şaaak diye doları düşürürüz.