rostocker demiş ki:Bu başlığı görünce eski günler aklıma geldi,süperdi be.Evdekilerden gizli arkladaşlarla,bisikletleri kapıp,atari salonlarına gitmeler,tüm parayı jetona vermek.Street fighter mış Mustapha'ymış kapışmak.Bi de her salonda kabadayı serseri tipler,yanınızdaki "ver ben bu bölümü geçeyim" diyenler,kadın soymaca oyunu oynayan büyük abilerin etrafında 20 kişi toplaşmalar,topluca kavgalar etmek...
gorona_arxebo demiş ki:rostocker demiş ki:Bu başlığı görünce eski günler aklıma geldi,süperdi be.Evdekilerden gizli arkladaşlarla,bisikletleri kapıp,atari salonlarına gitmeler,tüm parayı jetona vermek.Street fighter mış Mustapha'ymış kapışmak.Bi de her salonda kabadayı serseri tipler,yanınızdaki "ver ben bu bölümü geçeyim" diyenler,kadın soymaca oyunu oynayan büyük abilerin etrafında 20 kişi toplaşmalar,topluca kavgalar etmek...
her salonun vazgeçilmezleriydi bunlar. kadın soymaca oyununada karı soymaca derdik, denilirdi falan 😀
biliyosan o zaman doğru düzgün söyler insanpanik_431 demiş ki:Bak sen! Bilmiyorduk. 😀 Bizde biliyoruz net'den oyun indirmeyi. Atarinin yeri ayrdır. Arada bir atarimi kurar "Duck Hunt" falan oynarım. Şimdi ki 3D oyunlardan daha zevkli geliyor.
OnrYLMZ demiş ki:gorona_arxebo demiş ki:rostocker demiş ki:Bu başlığı görünce eski günler aklıma geldi,süperdi be.Evdekilerden gizli arkladaşlarla,bisikletleri kapıp,atari salonlarına gitmeler,tüm parayı jetona vermek.Street fighter mış Mustapha'ymış kapışmak.Bi de her salonda kabadayı serseri tipler,yanınızdaki "ver ben bu bölümü geçeyim" diyenler,kadın soymaca oyunu oynayan büyük abilerin etrafında 20 kişi toplaşmalar,topluca kavgalar etmek...
her salonun vazgeçilmezleriydi bunlar. kadın soymaca oyununada karı soymaca derdik, denilirdi falan 😀
Ben karı soymacayı nasıl kaçırdım 🙁 :? 😢