Genelde forumda paylaşılan bedava vstler ile ilgili videolar hazırlamaya çalışıyorum, Tonocracy'e de şöyle basitçe baktım, umarım merak edenlerin işine yarar.
Noise gate işe yaramıyor mu ? Sustaini öldürüyor ama temizliyor epey sesi.Soldano modeli gerçekten düzgün geldi bana, ama çatırtı-patırtı kesilmiyor bende...
Dip gürütüsü gibi değil. Buffer ayarı gürültüsü gibi, garip bir şey. Hangi ayarda kullanırsam kullanayım, bir tuhaflık var hep.Noise gate işe yaramıyor mu ? Sustaini öldürüyor ama temizliyor epey sesi.
Çok ilginç... Şimdi açıp denedim, sorunsuz çalışıyor. Eh, ne diyelim, bu da bir şey🙂 Amfi ve snapshot olayı farklıymış, onu da anladım. Hiç fena gelmiyor şu an için.Benim nerdeyse 10 yılı geçmiş emektar USB 1.0 bağlantılı M-Audio Fast Track 2'de sorun çıkarmadı, Vst cihaz seçiyor olabilir, yada usb port seçiyor da olabilir.
Hazır presetlerde kabin kısmına sürükle bırak şeklinde çalışıyor. Haricinde bir yöntem bulamadım.Denedim beğendim kullanışlı ve başarılı gerçekten 3rd party impulse yuklme seçeneği yok mu ben bulamadım
Valla iyi yakalamışsınız hocam.Hazır presetlerde kabin kısmına sürükle bırak şeklinde çalışıyor. Haricinde bir yöntem bulamadım.
Onu görmemişim bile 😅 fazla kurcalayamadim vaktim dardı. Haftasonu detaylı bir bakış atarım. Eğer bir şeyler bulabilirsem yazarım.Bir de nam support felan yazıyordu
Bununla ilgili bilginiz var mi
Bu yazılım temelde Neural Amp Modeler (NAM) adlı başka bir modelleme yazılımını kullanıyor. Ücretsiz, açık kaynaklı son derece sağlam bir modelleme yazılımı aslında. Son zamanlarda hızla büyüyen bir de topluluğu var. Daha önce foruma konusunu açmıştım. ToneX'in ücretsiz hali gibi düşünülebilir kısaca. NAM yalnız başına da çok iyi bir amfi yazılımı, güzel bir sinyal zinciriyle çok iyi tonlar veriyor. Bu yazılım da doğrudan NAM profillerini çalabilen tatlı bir host aslında. Bu yazılımın bir de ücretli alternatifi var Two Notes Genome. Onu da denemenizi tavsiye ederim canavar gibidir.Bir de nam support felan yazıyordu
Audio Assault AmpLocker da NAM profillerini çalmaya başladı.Bu yazılım temelde Neural Amp Modeler (NAM) adlı başka bir modelleme yazılımını kullanıyor. Ücretsiz, açık kaynaklı son derece sağlam bir modelleme yazılımı aslında. Son zamanlarda hızla büyüyen bir de topluluğu var. Daha önce foruma konusunu açmıştım. ToneX'in ücretsiz hali gibi düşünülebilir kısaca. NAM yalnız başına da çok iyi bir amfi yazılımı, güzel bir sinyal zinciriyle çok iyi tonlar veriyor. Bu yazılım da doğrudan NAM profillerini çalabilen tatlı bir host aslında. Bu yazılımın bir de ücretli alternatifi var Two Notes Genome. Onu da denemenizi tavsiye ederim canavar gibidir.
Nam profili nasıl entegre oluyor preset gibi miBu yazılım temelde Neural Amp Modeler (NAM) adlı başka bir modelleme yazılımını kullanıyor. Ücretsiz, açık kaynaklı son derece sağlam bir modelleme yazılımı aslında. Son zamanlarda hızla büyüyen bir de topluluğu var. Daha önce foruma konusunu açmıştım. ToneX'in ücretsiz hali gibi düşünülebilir kısaca. NAM yalnız başına da çok iyi bir amfi yazılımı, güzel bir sinyal zinciriyle çok iyi tonlar veriyor. Bu yazılım da doğrudan NAM profillerini çalabilen tatlı bir host aslında. Bu yazılımın bir de ücretli alternatifi var Two Notes Genome. Onu da denemenizi tavsiye ederim canavar gibidir.