Weber minimass serisi attenuatorler tonunuzdan epey goturuyor maalesef... 1senedir bu konuyu arastirirken Turk alen geere firmasinin yeni yaptigi attenuatoru gordukten sonra arayisim son buldu. Watt killer adindaki 50watt amfilere kadar 4,8,16 ohm speakerlarla kullanilan attenuatoru aldim. Dr Z. Brake Lite almayi dusunurken alen geere in attenuator uretimine basladigini duyunca ve demolari izleyince kararim degisti. Bence piyasada tona etki etmeyen ve transparan olarak guc dusurenen iyi 2 attetuator, Dr Z brake lite ve Alen geere watt killer. Brake lite 11 DB dusum sagliyor ve ebay fiyati 180dolar civari, watt killer ise 12db dusum sagliyor ve kdv dahil 250tl gibi bir fiyati var. Her 2 attenuatorde 4 kademe dusum sagliyor fakat alen geere custom uretim oldugu icin Emre bey 2 ve 3. Kademeleri istediginiz watta ayarlayabiliyor.
Ornek vermek gerekirse 15 watt bir amfiniz varsa, watt killer 0 ayarinda true bypass olarak 15 watt, 1. Kademede 9watt ve 4. Kademede 1 watt a dusuruyor. Aradaki 2 ve 3. Kademedeki watt miktarini 9 ile 1 arasinda istedigin degere ayarliyor. Ben bu 2 kademeyi 7 ve 5watt olarak istedim. Su an 94 Fender Twin Amp'imi evde cok daha verimli kullanabiliyorum. Watt killer 50watt amfilere kadar destekliyor simdilik ama Emre beyden aldigim habere gore 100watt lik vesiyonuda test surecindeymis kisa sure icinde o da piyasaya cikacak. Son bir not olarak bu watt killer tamamen custom uretildigi icin siparis verdikten 10-15 gun arasinda tamamlaniyor