Durmak yok🙃Sahibincende sikca rastliyorum 2. ellerine,ayrica sitede @novadore gidip geliyor arada ben her urunumu ona getirttim.Bu kurda gidermi bilemiyorum ancak bir gorusun isterseniz.
Yapıyor diye biliyorum.thomann'ın lokasyon olarak türkiyeyi seçtiğimiz anda yapmış olduğu vergi indirimini andertons yapmıyor değil mi?
thomann'ın lokasyon olarak türkiyeyi seçtiğimiz anda yapmış olduğu vergi indirimini andertons yapmıyor değil mi?
Selamlar, Musik Produktiv sitesinden alışveriş yapan oldu mu? Güvenilir midir, yazan fiyata yüzde kaç vergi ekleyeceğiz? Kapıda mı ödüyoruz bu ekstra vergiyi?
Okudum biraz, hemen vazgeçtim. Almanya'ya gidip alırım daha iyi 🙂Tahminimce okumuşsundur ama son 20-25 sayfayı okursan mevzuata dair bilgi bulabilirsin. Siparişin Gümrüğe geldikten sonra faturayı kimin kesip gönderdiğinin bi önemi kalmıyor. Ne kadarlık bir alışveriş yaptın ona göre vergilendiriliyorsun.
Thomann'dan Alışveriş
Buradaki daha detaylı anlatılıyor.
Thomann'dan Gitar Alma Deneyimim
Merhaba Arkadaşlar Thomann'dan bir çılgınlık yapıp Schecter Demon 7 Telli Solak Gitarı getirttim, normalde Thomann'dan alışveriş başlığında olan bu bilgileri de derleyip toparlamak istedim. NOT: Yazdıklarım sadece Thomann'dan Gitar alma deneyimi üzerinedir. Klavye, Amfi vs. gibi elektronik...turkrock.com