Merhabalar,
Elektrik gitarlar, pedallar, gitar parçaları, elektronik komponentler, gitar ve pedal kitleri, lambalar gibi ürünlerin Avrupa menşeili sitelerden, online alışveriş yoluyla alınabilmesi için bir araştırma yapmıştım. Bunları da foruma ekledim, birazcık düzenledim.
Bildiğiniz firmalar varsa, Avrupa menşeili olmak koşulu ile, bu başlığa önerilerinizle ekleyebiliriz.
Liste
2) Rototubes: Lamba alacaklar için yine Banzai Music'in bir kolu. Berlin/Almanya menşeili.
Link: RotoTubes.com
3) CrazyParts: Almanya menşeili.
Link: Crazy Parts
4) Göldo: Almanya menşeili.
Link: Göldo Music Guitar Parts
5) Rockinger: Almanya
Link: | Rockinger Guitars - DER Shop für E-Gitarren, Gitarrenteile und Gitarrenbaumaterial
6) Musicstore: Almanya
Link: Music Store Onlineshop für Musikinstrumente
7) Gknauer Musik: Almanya (All-parts USA dealer'ı.)
Link: Gerhard Knauer Musik
8) Vox Humana: Hollanda
Link: www.voxhumana.nl
9) Musik Produktiv: Almanya
Link: Musik Produktiv Online-Shop - Musikinstrumente online kaufen
10) Muziker: Ucuz gövdeler, saplar var. Yeni keşfettim, iyi görünüyor. Diğer sitelerden daha ucuz. Almanya menşeili.
Link: Gitarren
11) Musikding: Elektronik komponentler, pedal kitleri, lambalar vs. var. Fiyatlar uygun görünüyor. Almanya menşeili.
Link: Startseite
12) UK Electronic: Elektronik komponentler, pedal kitleri, lambalar vs. var. Fiyatlar uygun görünüyor. Almanya menşeili.
Link: UK-electronic - spezializing in musicelectronic, parts and more
13) Tubetown: Adından da anlaşılacağı üzere lamba ve kabin üzerine bir site.
Link:http://www.tube-town.net/index.html
14) Thomann: Epey popüler, seviyoruz her açıdan
Link: www.thomann.de
15) Rall Online Shop: Luthier el aletleri, gitar formları(iskelet) başta olmak üzere, işin ehli olanlara göz kırpan bir şirket. @Novacorda Guitars'ın referansı var, özellikle her seferinde çok memnun kalmışlar.
Link: Gitarrenbau - Rall Guitars & Tools - Werkzeuge, Teile und Zubehör
16) Just Music: Berlin ve Hamburg dışında 1-2 şehirde daha şubesi var. Berlin'deyken sabah girip akşam zar zor çıkabildiğim, cennet gibi bir dükkan. Çalışanları arkadaş gibi, satış öncesi ve sonrası süper destek. Ürün yelpazeleri çok geniş.
Link: www.justmusic.de
15 numara için @Novacorda Guitars
Elektrik gitarlar, pedallar, gitar parçaları, elektronik komponentler, gitar ve pedal kitleri, lambalar gibi ürünlerin Avrupa menşeili sitelerden, online alışveriş yoluyla alınabilmesi için bir araştırma yapmıştım. Bunları da foruma ekledim, birazcık düzenledim.
Bildiğiniz firmalar varsa, Avrupa menşeili olmak koşulu ile, bu başlığa önerilerinizle ekleyebiliriz.
Liste
2) Rototubes: Lamba alacaklar için yine Banzai Music'in bir kolu. Berlin/Almanya menşeili.
Link: RotoTubes.com
3) CrazyParts: Almanya menşeili.
Link: Crazy Parts
4) Göldo: Almanya menşeili.
Link: Göldo Music Guitar Parts
5) Rockinger: Almanya
Link: | Rockinger Guitars - DER Shop für E-Gitarren, Gitarrenteile und Gitarrenbaumaterial
6) Musicstore: Almanya
Link: Music Store Onlineshop für Musikinstrumente
7) Gknauer Musik: Almanya (All-parts USA dealer'ı.)
Link: Gerhard Knauer Musik
8) Vox Humana: Hollanda
Link: www.voxhumana.nl
9) Musik Produktiv: Almanya
Link: Musik Produktiv Online-Shop - Musikinstrumente online kaufen
10) Muziker: Ucuz gövdeler, saplar var. Yeni keşfettim, iyi görünüyor. Diğer sitelerden daha ucuz. Almanya menşeili.
Link: Gitarren
11) Musikding: Elektronik komponentler, pedal kitleri, lambalar vs. var. Fiyatlar uygun görünüyor. Almanya menşeili.
Link: Startseite
12) UK Electronic: Elektronik komponentler, pedal kitleri, lambalar vs. var. Fiyatlar uygun görünüyor. Almanya menşeili.
Link: UK-electronic - spezializing in musicelectronic, parts and more
13) Tubetown: Adından da anlaşılacağı üzere lamba ve kabin üzerine bir site.
Link:http://www.tube-town.net/index.html
14) Thomann: Epey popüler, seviyoruz her açıdan
Link: www.thomann.de
15) Rall Online Shop: Luthier el aletleri, gitar formları(iskelet) başta olmak üzere, işin ehli olanlara göz kırpan bir şirket. @Novacorda Guitars'ın referansı var, özellikle her seferinde çok memnun kalmışlar.
Link: Gitarrenbau - Rall Guitars & Tools - Werkzeuge, Teile und Zubehör
16) Just Music: Berlin ve Hamburg dışında 1-2 şehirde daha şubesi var. Berlin'deyken sabah girip akşam zar zor çıkabildiğim, cennet gibi bir dükkan. Çalışanları arkadaş gibi, satış öncesi ve sonrası süper destek. Ürün yelpazeleri çok geniş.
Link: www.justmusic.de
15 numara için @Novacorda Guitars
Son düzenleme: