WS demiş ki:Tüm gitar ve bas kayıtlarını yapan Blue blues band den hatırlayacağımız Sunay Özgür yani basçı hatunu tebrik etmeye pek de gerek yok (kayıt için). 😀 😀
carolgerber demiş ki:WS demiş ki:Tüm gitar ve bas kayıtlarını yapan Blue blues band den hatırlayacağımız Sunay Özgür yani basçı hatunu tebrik etmeye pek de gerek yok (kayıt için). 😀 😀
Sunay Özgür ün basçı olduğu doğru da hatun olduğunu nerden çıkardın 🙂
Kardeş basçı hatuna teşekkür etmeye gerek yok dedim. Sunay Özgür ü kastetmedim. Nasıl öyle bi anlam çıkardınız ki?carolgerber demiş ki:WS demiş ki:Tüm gitar ve bas kayıtlarını yapan Blue blues band den hatırlayacağımız Sunay Özgür yani basçı hatunu tebrik etmeye pek de gerek yok (kayıt için). 😀 😀
Sunay Özgür ün basçı olduğu doğru da hatun olduğunu nerden çıkardın 🙂
valla bencede...soothsayer demiş ki:ya ben bu kızı acayip seviyordum.Son albümü güzel olmuş ama ilk çıktığı zamanı hatırlıyorum da şimdi ki imajı bana "piyasa olmak istiyor" izlenimini veriyor ki Kral'da çıkması da bunu kanıtlar nitelikte bence.
voo-doo demiş ki:valla bencede...soothsayer demiş ki:ya ben bu kızı acayip seviyordum.Son albümü güzel olmuş ama ilk çıktığı zamanı hatırlıyorum da şimdi ki imajı bana "piyasa olmak istiyor" izlenimini veriyor ki Kral'da çıkması da bunu kanıtlar nitelikte bence.
haa aldım simdi albümü cok mutluyum..birazdan dinleyecegim insallah!!
bu arada kralla pek ilgilenmedigim icin göremedim sanırım..daha manganın yeni klibini bile izleyemedim 🙁