Bu modeli piyasaya süremediler fakat galiba. Beni instagram dan blokladıkları için bilemiyorum 🙂 Umarım kendilerine bir çeki düzen verirler.Bir kopyası da bu başlıkta dursun...
Bu modeli piyasaya süremediler fakat galiba. Beni instagram dan blokladıkları için bilemiyorum 🙂 Umarım kendilerine bir çeki düzen verirler.Bir kopyası da bu başlıkta dursun...
Hayırlı olsun 👍🏻Evet gitar dün geldi. Öncelikle Alphan Bey sipariş süresince oldukça samimi ve alçakgönüllü davrandı.
Bir süre gitarla vakit geçirdikten sonra buraya izlenimlerimi aktaracağım. Şimdilik bir fotoğrafını bırakayım.
139508 eklentisini görüntüle
hocam yandaki mp5 gitarı eleştireni vururum maksadında mıEvet gitar dün geldi. Öncelikle Alphan Bey sipariş süresince oldukça samimi ve alçakgönüllü davrandı.
Bir süre gitarla vakit geçirdikten sonra buraya izlenimlerimi aktaracağım. Şimdilik bir fotoğrafını bırakayım.
139508 eklentisini görüntüle
Hocam ben ellerinde hazır olan bir gitarı sipariş ettim. 3 günde kargoya verdiler. Alphan bey ile iletişime geçerseniz whatsup üzerinden detaylı olarak bilgilendirir sizi. Fiyat olarak stratları 3850’den başlıyor ki bence çok çok iyi bir fiyat.Güzel gözüküyor, hayırlı olsun. Sipariş süreci nasıl işliyor, özellikler, renkler, ağaç vs. nasıl belirleniyor? Uzaktan (internet üzerinden) yapılabiliyor mu yoksa ofislerini vs. mi ziyaret etmek gerekiyor? Maaliyet nedir ne kadar sürüyor siparişten itibaren ürünün kargolanması? Kargolama nasıl? Özellikler konusunda karar verildikten sonra üretimden önce nasıl gözükeceği ile alakalı bir geri bildirim alıyor musunuz yoksa anlaştıktan sonra direkt ürünü mü görüyorsunuz?
Headstock rengini ben de beğenmedim. Ancak gövde tek parça ceviz olduğu için ellerinde mevcut olan bu gitarı seçtim.headstock çok kötü duruyor renk açısından.
Teşekkür ederim. Daha iyisi sizin olsun diyeceğim ama sizde custom s vardı zaten değil mi 🙂Hayırlı olsun 👍🏻
Yok estağfurullah. Eleştirebilirsiniz. Boncuk sıkarım o mp5 ile ancak. Airsoft tüfeği o.hocam yandaki mp5 gitarı eleştireni vururum maksadında mı
Teşekkür ederim. Daha iyisi sizin olsun diyeceğim ama sizde custom s vardı zaten değil mi 🙂
Manyetikleri de kendileri mi üretiyor? Fret işçiliği nasıl? Sap kalınlığı ve şekli? Gitarlar kaliteliyse fiyatler epey makul aslında, fakat bilgi bulmak imkansız gibi marka ve modeller hakkında.
Yalnızca ellerindeki modelleri üretiyorlar.Aklıma takılan bir şey var acaba siparişe bağlı replica gitar üretirler mi? Mesela 50s Fender fiesta red strat yaparlar mı ? Yoksa sadece kendi modellerini mi yapıyorlar ?
Erdem koca' nın (gitar ustası) bir röpörtajda bu soruyu yanıtladığını hatırlıyorum. Soru "Normal haline pahalı olduğu için size replikasını yaptırmak isteyen oluyor mu?" gibi bir şeydi. Ben yapabilirim ama, hem markaların tasarımına hem de kendime saygısızlık olur diye yapmıyorum diyordu. Yani mantıken de öyle. Customun amacına aykırı.Aklıma takılan bir şey var acaba siparişe bağlı replica gitar üretirler mi? Mesela 50s Fender fiesta red strat yaparlar mı ? Yoksa sadece kendi modellerini mi yapıyorlar ?