apolloturk demiş ki:arkadaşlar bu gitarların üretim yerleri nasıl anlaşılıyor sitesinde hiç bir bilgi göremedim bununla ilgili.
warbeast wmd yada nj deluxe ne üretimi mesela?
bence biraz daha biriktirip nj veya nt serisi bi bc rich almalısın sitede bikaçtane warlock vardı 91 yapım olmaları lazım hala satılmamışlarsa bi düşün derim güsel aletlerdithe_presence demiş ki:selam sizce 350 ytl ye endonezya yapımı warlock bronze almalı mıyım? orta seviyede death ve trash çalıyorum....
the_presence demiş ki:selam sizce 350 ytl ye endonezya yapımı warlock bronze almalı mıyım? orta seviyede death ve trash çalıyorum....
nato alt seviye gitarlarında kullanılmıyo.ayrıca nato çok kaliteli bi ağaç bc rich tonu bu ağaçtan gelir 😉yutup123458 demiş ki:b.c r.ch (çok eminim değilim yanlış olabilir) alt model gitarlarında ya agathis yada nato denilen bir gövde ağacı kullanıyor.nato(doğu maunu) maun türünün en alt sınıf ağacı.yani b.c rich in üst modellerini tavsiye ederim ben.
saygılar...
bc rich in şimdiye kadar normal maun olan hiç bir gitarına rastlamadım.bc bu ağacı daha çok tercih ediyoyutup123458 demiş ki:evet nato kaliteli bir ağaç türüdür.maun sonuçta.ama maunun en düşük sınıflarındandır.bi değimine biraz araştırma yaparak ulaşılabilir.bu forumda yada diğer sitelerde.