Hocam yurtdısından tanıdıgı nereden bulacagız, zor iş o.BC Rich çok parlak günlerden geçmiyor bu aralar, diğer markalar gibi pazar payını arttıramadı ve gitarist tabanına hitap edemedi. Ne yazık ki o bahsi geçen modeller tek tük ikinci el sitelerde bulunur artık. Belki avrupa veya amerikada tanıdık varsa, oradan doğru çözülebilir bir ihtimal.
Nadir örneklerinden bir tanesi Kerry King V;
176942 eklentisini görüntüle
Madem B.C. Rich dedin ve nickin de Basslı, dur sana bir bass gitar atayım, ateş eden türünden 🤌BC Rich en son birilerine bi sürü gitar yaptırıp sonra da parasını ödemeyip adamları batırmıştı diye hatırlıyorum.
Ama ateşleyecek 10 bin keadınız varsa niğıl mozır istediğiniz bisiriçi yapıyor şu anda.
Madem B.C. Rich dedin ve nickin de Basslı, dur sana bir bass gitar atayım, ateş eden türünden 🤌
Hocam yurtdısından tanıdıgı nereden bulacagız, zor iş o.
kkw ya da kkv bulabilrseniz sevinirim hocamHocam ciddi alıcıysanız ben yardımcı olabilirim
Bende Stealth ariyorum ama bulursam haber veririm.kkw ya da kkv bulabilrseniz sevinirim hocam
nerden bakılıyor?Hocam Almanya için araştırma şansınız var mı acaba? Yoğunluğumdan ötürü bakamıyorum maalesef. Link varsa yardımcı olayım
Suyundan da koyayım mı paşam? 🙂Sabit köprü ve neck-thru bulursanız ben de isterim 🙂
Thomann.de en çok satan yerlerden. Ayrıca musicstore.de musicworldbrilon.de muzikhaus vs birçok site var Almanya içinnerden bakılıyor?