Arkadaşlar merhaba, başıma bir olay geldi paylaşmak istedim çünkü böylesini hiç bilmiyordum. Daha önce bankamatıiğin üzerinde türlü türlü dolandırıcılıklar gördüm ancak bu kadarını gerçekten bilmiyordum.
İzmirde bankamatiğe kartımı taktım etrafta kimse yoktu geç saatti. Sonra paramı çektim kartımı aldım ve paşa paşa gittim belki pek çoğumuzun 2-3 günde bir yaptığı sıradan bir işlem.
Çarşamba günü İzmirden memleketim fethiyeye geldim pamukkale gece 01.00 arabasıyla. Hiçbirşeyin farkında değildim tabi.
Cuma günü hem kiramı yatırmak hemde
@scalloped ile bir alışveriş için hesabımı kontrol edeyim dedim. Bir de baktımki hesapta 6 lira para kalmış tabi anlamadım nasıl olduğnu ve hemen hesap hareketlerine baktım.
Perşembe günü saat 19.37 civarlarında bankamatiğmin günlük limiti olan 1500 lira paramı çekmişler istanbuldan.
Kalan parayı da saat 00.00 ı geçince 00.30 civarlarında çekmişler yine istanbulun başka biryerinden.
Görür görmez işlemleri başlattım ben bunu fark ettiğimde Cuma günüydü ve saat 16.00 civarıydı hemen müşteri hizmetlerini aradım gerekli işlemleri yaptılar. Sonra merkezdeki şubeye gittim diğer işlemleri yaptım. Ordan da asayişe gittim ama asayişte o gün işimi halletmediler şubeden almam gereken şeyler varmış güyya. Herneyse cuma akşamı babamın arkadaşlarından birkaç tanesine durumu açtık başkomserle konuştular benim işi cumartesi günü işleme koydular.
Bugün pazar daha olay taze yani. Bakalım ne olacak bende bilmiyorum. Pazartesi günü de işbankasının fethiye şubesindeki müdürle konuşucam.
Parayı geri alabilirmiyiz bilmiyorum kart bankamatik kartıydı yani internetten de alışveriş yapılabilecek bir kart değildi. Kartımı kimseye de vermişliğim yok. Kaybetme filan zaten söz konusu değil kart hala bende, tabi iptal filan edildi ama aslı duruyor cebimde hala. Bankamatiğe soktuğumda kartı kopyalayan bir cihaz varmış güyya ama arkadaşlar anlamanıza imkan yok yani hiçbir girinti çıkıntı yoktu bankamatikte çok iyi hatırlıyorum nasıl korunucaz bundan dedim. Hergün yeni birşey çıkıyor bizde bilemiyoruz artık dediler..