Selamlar, öncelikle bu konuyu etrafimda yasca tecrubeli bir müzisyen büyüğüm olmadigi icin buraya tasidim, yoksa forumun kafasini bu tarz bir konuyla sisirmek istemezdim. 16 yasindan beri neredeyse devamli elimde gitarim var, herseyden daha cok seviyorum muzik yapmayi. Su an 20 yasindayim ve kendimi bar müzisyeninden ziyade (amatör) konser müzisyeni olarak tanımlayabilirim. son 6 aydir devamli bardan bara calmaya gidiyoruz, hicbiri saglam temelli olmuyor işletme cok kazanmadigi icin, eleman eksiliyor veya gün siliniyor vs. 1 aydir hotel müzigi yapiyoruz fakat ben acikcasi ayak uyduramiyorum sanirim. Müzik teorisi ogrenirken bunun sahnemdeki cogu sorunu cozebilecegini zannediyordum fakat yanilmisim. Hic duymadigim parcalar istek geliyor, normalde rock ve pop agirlikli calarken 70-80'li sarkilar veya gundemde hit olmus garip sarkilari caliyoruz. Gidisati anlasam da(armonik olarak) bridge nerede, nakarat nerede, sarki ne zaman dusecek, yukselecek bilemiyorum. Grup arkadaslarim repertuvar konusunda cok daha genisler cunku onlar bu tarz sarkilari dinlemeyi kaldirabiliyor fakat ben kaldiramiyorum. Evde sazimla calistigim dinledigim, ruhumu dinginlestiren sarkilar arkadaslariminkiyle cok farkli. Fakat bir yerde para kazanmam gerekiyor isime yatirim yapabilmem icin, baska bir ek gelirim yok muzisyenlikten baska. Grubumuz 5 kisi bir klavyecimiz de var en sonunda benim yerime bu sahneye o gelsin daha cok doldurur, repertuvari daha genis dedim ve sanirim oyle olacak. Bos kalacagim bu surecte ne yapacagim ne edecegim hic bilemiyorum . Bu tarz bir sey yasayan buyuklerim varsa tavsiyelere ve elestiiye cok açım. Tesekkurler