O mucize olacak olmalııı
severcik demiş ki:üzüldüm diyemem.üzüldüğüm tek nokta ölmesi durumunda rock ikonu haline gelecek olması.barış akarsu tşörtleriyle gezecek tiplerin olacağını düşünmek beni gerçekten üzüyor.
severcik demiş ki:üzüldüm diyemem.üzüldüğüm tek nokta ölmesi durumunda rock ikonu haline gelecek olması.barış akarsu tşörtleriyle gezecek tiplerin olacağını düşünmek beni gerçekten üzüyor.
dusselyalnizlik demiş ki:umarım duzelir.bakıyorumda yakışıklı meraklisi bayanlarimiz çok uzulmus.yoksa umrunuzdamı rock müzik sizin.bu arada o arabada 2 kisi daha öldü ve ölenler şofor koltugunda degildi.hatırlatmak isterim.onlarin ne suçu vardi?Bu kafayla bu toplum 2 adim ileri gidemez.barıs akarsu yaşarsa ki umarim duzelir 2 kisiyi öldürmekten cinayetten yargılanabilir.çünkü hatali.viraja hızlı girmis ki alkollu olma ihtimali yuksek gibi.
metallizm demiş ki:severcik demiş ki:üzüldüm diyemem.üzüldüğüm tek nokta ölmesi durumunda rock ikonu haline gelecek olması.barış akarsu tşörtleriyle gezecek tiplerin olacağını düşünmek beni gerçekten üzüyor.
güzel bi nokta yakaldın 😆
yasin_ibar demiş ki:Lan siz ne biçim insansınız be. Adam yaşam savaşı veriyor . Yorumlara bakın bakın kendinizden , insanlığınızdan utanın. Müzik bir insanın yaşamından daha mı önemli ki müziği ön planda tutuyorsunuz ?
Atam gör bak Türk gençliği ne hale gelmiş , terbiyesizler.