iLKeRrR demiş ki:Kendisiyle 2 günlük bi tanışıklığım oldu. Buraya konsere geldi sabahlara kadar oturduk bizde kaldı acayip bi insan en azından bizden biri saat 5 oldu evde yatacak yer kalmadı hepimizin kafalar güzel uyumadan önce en son hatırladığım barış ben birde birisi benim yatakda 😀 . Öyle tepelerde birisi gibi görmüyor kendini bir öğrenci evinde sabaha kadar muhabbet edip orada kalabilen bir insan
metallizm demiş ki:yaaa hocam bna laf gelmesin ÜZÜLDÜM DİYORUM ÖNCE OKUYUN ADAM GİBİ SONRA KONUŞUN.inşallah ölmez oda bir insan evladı seside güzel tmm bn sadece rock insanı değil diyorum özeniyo diyorum o kadar.(nokta)
ya arkadaşım bi git işine allah aşkına. adam ölümle pençeleşiyor..sen neyin derdindesin?bu ne sayısızlıktır bu ne sevgisizliktir. sen rock insanıysan BARIŞ rock insanı olmasın zaten.metallizm demiş ki:yaaa hocam bna laf gelmesin ÜZÜLDÜM DİYORUM ÖNCE OKUYUN ADAM GİBİ SONRA KONUŞUN.inşallah ölmez oda bir insan evladı seside güzel tmm bn sadece rock insanı değil diyorum özeniyo diyorum o kadar.(nokta)
yasin_ibar demiş ki:metallizm demiş ki:yaaa hocam bna laf gelmesin ÜZÜLDÜM DİYORUM ÖNCE OKUYUN ADAM GİBİ SONRA KONUŞUN.inşallah ölmez oda bir insan evladı seside güzel tmm bn sadece rock insanı değil diyorum özeniyo diyorum o kadar.(nokta)
Rock insanı değil demek için kaza yaptığı günü mü buldun be adam . Milletin morali bozuk . Sen adamın yaptığı müziği tartışıyorsun. Hiçbir şey insan hayatından önemli değildir.
sevilay_06 demiş ki:ya arkadaşım bi git işine allah aşkına. adam ölümle pençeleşiyor..sen neyin derdindesin?bu ne sayısızlıktır bu ne sevgisizliktir. sen rock insanıysan BARIŞ rock insanı olmasın zaten.metallizm demiş ki:yaaa hocam bna laf gelmesin ÜZÜLDÜM DİYORUM ÖNCE OKUYUN ADAM GİBİ SONRA KONUŞUN.inşallah ölmez oda bir insan evladı seside güzel tmm bn sadece rock insanı değil diyorum özeniyo diyorum o kadar.(nokta)
yeter bi sus kardeşim sus.
Balrog_burn demiş ki:Valla çok güzel bir ses en azından benim için burda diger üyelerin düşündükleri beni ilgilendirmez herkez kendine.
Barış orda ölüm çizgisinde yürüyor burda konuşulana bakın.
Yazılan heberler hep karamsar yönde umarım bu basının abartmasıdır.Umarımki yaşamaya devam eder.Umarimki iyileşir.
iLKeRrR demiş ki:Sayın insan bozuntuları. İnsanımtraklar hatta. Adamı sevmezsiniz, müziğini sevmezsiniz, tipini sevmezsiniz. Yada bilinçaltınızda eski sevgilinizin Barışa olan hayranlığının izleri vardır hepsi kabulum. Lakin be anne tarbiyesinden yoksunlar. Kişiliğini bilmediğiniz bi insanın ölmesine nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsunuz. Savunduğunuz rock felsefesinin altında barış yok mu? İnsanların ölmemesi yok mu? Yazıklar olsun hepinize. Kalp yerine vücudunuzun sol tarafında taşıdığınız taşa yazıklar olsun. Kalbiniz de, beyniniz de vücudunuzun tam ortasında taşıdığınız bi uzva dönüşmüş.
Belki bir şey ifade etmez ama alın Hatay da bir öğrenci evi. Karı kız yok. Daha önceden tanışıklık yok. Sadece güzel vakit geçirmek için bu kadar mütavazi olup geceyi bir öğrenci evinde geçirebilen bir adam var
http://www.youtube.com/watch?v=SitmgzZ5vWY
iLKeRrR demiş ki:Kendisiyle 2 günlük bi tanışıklığım oldu. Buraya konsere geldi sabahlara kadar oturduk bizde kaldı acayip bi insan en azından bizden biri saat 5 oldu evde yatacak yer kalmadı hepimizin kafalar güzel uyumadan önce en son hatırladığım barış ben birde birisi benim yatakda 😀 . Öyle tepelerde birisi gibi görmüyor kendini bir öğrenci evinde sabaha kadar muhabbet edip orada kalabilen bir insan