severcik demiş ki:üzüldüm diyemem.üzüldüğüm tek nokta ölmesi durumunda rock ikonu haline gelecek olması.barış akarsu tşörtleriyle gezecek tiplerin olacağını düşünmek beni gerçekten üzüyor.
senin gibi kıt beyinli insanların rock müzik dinliyor olması da beni gerçekten çok üzüyor...ayrıca ota b_ka rock müzikten çok çok iyi anlıyormuş gibi yorum yapmanız ise daha çok üzüyor..severcik demiş ki:üzüldüm diyemem.üzüldüğüm tek nokta ölmesi durumunda rock ikonu haline gelecek olması.barış akarsu tşörtleriyle gezecek tiplerin olacağını düşünmek beni gerçekten üzüyor.
VAZGEÇME BARIŞ VAZGEÇME DİRENMEKTEN...crazymuge demiş ki:SON HABER:
Barış'ın şimdiye kadar makineyle sağlanan kalp ritimi artık kendi kendine çalışmaya başlamış. Tansiyonu normal seviyede... Nabız birazcık yükselmiş ama önemli değilmiş. Bu haber hastane çevresindeki insanları çok sevindirmiş...
Haberi www.baris-akarsu.com sitesinin Admin'i SEVTOS'dak aldık. Kesinlikle doğrudur...
Dualarımızı esirgemeyelim lütfen...
RBC demiş ki:dusselyalnizlik demiş ki:umarım duzelir.bakıyorumda yakışıklı meraklisi bayanlarimiz çok uzulmus.yoksa umrunuzdamı rock müzik sizin.bu arada o arabada 2 kisi daha öldü ve ölenler şofor koltugunda degildi.hatırlatmak isterim.onlarin ne suçu vardi?Bu kafayla bu toplum 2 adim ileri gidemez.barıs akarsu yaşarsa ki umarim duzelir 2 kisiyi öldürmekten cinayetten yargılanabilir.çünkü hatali.viraja hızlı girmis ki alkollu olma ihtimali yuksek gibi.
gerçi bunu yazmanın sırası değil ama bilip bilmeden insanlar atıp tutunca yazma gereği duydum.. cinayetten yargılanmaz. zaten öyle bir yargılama usulüde yok. somut olayın koşuluna göre ya biliçli taksirinden yada olası kastından dolayı yargılanır, ayrıca savcı incelemesini yapar, hakim olayın koşullarını ele alır ona göre hükmünü verir. belkide olay basından öğrendiğimiz şekilde gelişmemiştir,bu artık yargının işidir. bir olayın ne olduğunu bilmeden insanlara suçlu etiketinin yapıştırılması kadar (hatalı dediğin için) iğrenç bir durum yoktur. kazada ölen diğer iki kişi için allah rahmet eylesin. eminimki Barış'ın onları öldürme amacı cinayet işleme amacı yoktur. olsa zaten kendini tehlikeye atmaz. lütfen ifadelere dikkat edelim.
crazymuge demiş ki:SON HABER:
Barış'ın dokuları kendilerini yenilemeye başladı. Sonunda tedaviye yanıt veriyor Barış abimiz...