crazymuge demiş ki:SON HABER:
Barış'ın dokuları kendilerini yenilemeye başladı. Sonunda tedaviye yanıt veriyor Barış abimiz...
allah'a sukur nihayet dualarimizi duydu hadi baris canim devam et iyilesmeye
crazymuge demiş ki:SON HABER:
Barış'ın dokuları kendilerini yenilemeye başladı. Sonunda tedaviye yanıt veriyor Barış abimiz...
crazymuge demiş ki:senin gibi kıt beyinli insanların rock müzik dinliyor olması da beni gerçekten çok üzüyor...ayrıca ota b_ka rock müzikten çok çok iyi anlıyormuş gibi yorum yapmanız ise daha çok üzüyor..severcik demiş ki:üzüldüm diyemem.üzüldüğüm tek nokta ölmesi durumunda rock ikonu haline gelecek olması.barış akarsu tşörtleriyle gezecek tiplerin olacağını düşünmek beni gerçekten üzüyor.
ya bi git seninle bu kötü anlarda rockçı tiki özenti muhabbeti yapamicam..ne demek istediğini anladım ama burası yeri değil..kıt beyinli olan insan bunu anlayamaz o arkadaş gibi..sen gibi..dusselyalnizlik demiş ki:crazymuge demiş ki:senin gibi kıt beyinli insanların rock müzik dinliyor olması da beni gerçekten çok üzüyor...ayrıca ota b_ka rock müzikten çok çok iyi anlıyormuş gibi yorum yapmanız ise daha çok üzüyor..severcik demiş ki:üzüldüm diyemem.üzüldüğüm tek nokta ölmesi durumunda rock ikonu haline gelecek olması.barış akarsu tşörtleriyle gezecek tiplerin olacağını düşünmek beni gerçekten üzüyor.
simdi neden o arkadasa kıt beyinli dedin?orada o adamın ne anlatmaya çalıştıgını anlayamayan kıt beyinli olan sensin.ne yazık ki ankaraya senin gibi adamlar sokaklarinda rockciyim diye geziniyor.
dusselyalnizlik demiş ki:crazymuge demiş ki:senin gibi kıt beyinli insanların rock müzik dinliyor olması da beni gerçekten çok üzüyor...ayrıca ota b_ka rock müzikten çok çok iyi anlıyormuş gibi yorum yapmanız ise daha çok üzüyor..severcik demiş ki:üzüldüm diyemem.üzüldüğüm tek nokta ölmesi durumunda rock ikonu haline gelecek olması.barış akarsu tşörtleriyle gezecek tiplerin olacağını düşünmek beni gerçekten üzüyor.
simdi neden o arkadasa kıt beyinli dedin?orada o adamın ne anlatmaya çalıştıgını anlayamayan kıt beyinli olan sensin.ne yazık ki ankaraya senin gibi adamlar sokaklarinda rockciyim diye geziniyor.
_merviii_ demiş ki:Barış aslandır,güçlüdür,her şeyin üstesinden gelir..Kalkacak ayağa..Dün geceden beri perişan insanlar..Dayanamıcak artık sevenlerinin üzülmesine kalkacak..Barış bizi bırakıp gidemez..Barış vazgeçmez..Kılına zarar gelse dayanamazdık..Allah'ım lütfen yardım et ona nolur yardım et..
Vazgeçme diyen sensin sen de vazgeçemezsin !!!
İnsan müsveddeleri uzak durun bu başlıktan..Modlar da müdahale etsiin artık bi !!!