rockerrocker demiş ki:Queen_of_Metal demiş ki:fatalsmile demiş ki:Queen_of_Metal güzel bir noktaya degismis. evet umutluyuz ve inançliyiz Baris için. gelisim her daim olmasi gereken bir sey zaten, ben oldum tamamdir diye bir sey söz konusu olamaz ki. Baris da bunun farkinda zaten ve biz her gün biraz daha yol kat ettigini gözlerimizle görüyor, kulaklarimizla duyuyoruz.
sabır,inanç,azim..
kesinlikle katılıyorum Queen_of_Metal
Bunlar olmazsa zaten bu destekde olmazdı Barışa karşı 😆
ayrıca Hasan'a cevap evet tanıyorum Hasan Barış'ı sen gölgeye gelecekmisin? Sende tanışır nasıl bir insan olduğunu daha iyi anlarsın
ve Selma canlı görünce sende çok iyi anlıyacaksın ve çok doğru bir analiz Barış sevenlerini dostu diye adlediyor hayran lafına karşı ayrıca kesin tanışırsın zaten konser sonrası Barışla beraber vox bize kalıyor 😆 😆 😆
kara_gece demiş ki:adam gırtlağı bayağı iyiymiş aslında.klip şarkısını çok güzel söylemiş.tebrikler.artık saygımı kazanmıştır...
morvepipisi demiş ki:kara_gece demiş ki:adam gırtlağı bayağı iyiymiş aslında.klip şarkısını çok güzel söylemiş.tebrikler.artık saygımı kazanmıştır...
gırtlağı harbiden iyi
bende saygı duymaya başladım 😉
Önemli olan kaliteli dolu dolu eglenmek,eglendirmek ülkede tüketici fazlasıyla bilgisiz ve reklamı yapılan herşeyi(bu barış akarsu dışında bi durum) çok iyi sanıyorlar,hatta bunları idol ediniyorlar.Tabii ki Türkiye de yapılan işlere destek olalım.Ben yeni çıkan hemen her ismin albümünü alıyorum;fakat bi şekilde elemeliyiz,kaliteli ve kalitesiz şeklinde.Barış Akarsu nun albümünü dinledim,klibini izledim,yaptıgı coverı düşündüm,kalitesiz buldum.Bu fikrimide sonuna kadar savunacağım!!!Bi Pamela Spence kaliteli müzik yapıyor,Yalın kalite kokuyor!!!!Ama direc-t,manga,barış akarsu bunların arkasından dinleyince boş geliyor kulağa.Bi kere özgünlüğün ö'sü yok.Altyapılar,süslemeler,albümün genel soundu,sözlerdeki içerik,kelime oyunları,detaylara dikkat ediyorum.Vasatı geçemiyor.Fazlasıyla standart.Benimde grubum var aynı uyanıklıkları zaman zaman bizde yapıyoruz.Sonra vicdanım sızlıyor,ufacık bir gitar rifi üzerinde duraksız 6saat ugraştıgımı biliyorum,sırf kalite olsun diye.Ama bu adamlar altyapıları hazırlıyorlar sonra bi kaç tane müzisyene çaldırıyorlar.Sonra yaşasın müzik,gelsin paralar,gitsin kızlar.Mümkünse her nefes alışımda yaşadıgım dünyayı bana anlatmaya çalışmayın!!!!!fatalsmile demiş ki:fendertelecaster; konuya bu kadar agresif yaklaşınca insan haliyle merak ediyor tarzını, genel halini. genel olarak diğer forumlara da yazdıklarına şöyle bir göz attım da, durumu daha iyi kavradım. kendisi de müzik yapan bir insanın çekemezliğiyle yazılmış çoğu forumlara fikirler. ama bir de handikap söz konusu ki, o da bizzat kendi yazmış olduğun şu cümle "önemli olan eglenmek eglendirmek". sana göre önemli olan buysa eğer, eh Allah'a çok şükür ki Barış bunu fazlasıyla başarıyor 🙂 yine de çıktığın müzik yolculuğunda sana başarılar diliyorum. saygılar